Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda

Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda. Telefon için uygulama yapmak istiyorsunuz ve nerden başlayacağınızı bilmiyorsanız uygulamasepeti.com ile kodlama bilgisi gerektirmeyen, kullanışlı ve basit ara yüzüyle, Türkçe dil özelliğiyle, eş zamanlı olarak yaptığınız uygulamalarınızı ister kendi telefonunuzdan, isterseniz uygulama içerisinde sağ köşede bulunan telefon özelliğiyle telefon için uygulama yapmak artık hayal değil. Sadece 6 adımda mobil uygulamanızı yayınlayabileceksiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.
Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda Özellikli Resim
Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda Özellikli Resim

Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda: Fikir veya Sorun

Telefon İçin Uygulama, Mobil uygulama yapmaya karar verdiyseniz ilk yapmanız gereken bir fikir veya sorun bulmak olması gerekiyor. Günümüzde insanlar ne tür sorunlar yaşıyor? Bu sorunlar karşısında herhangi bir mobil uygulama yapmak gerekiyor mu? Ne tür bir uygulama insanların hayatını daha çok kolaylaştırır? Çevrenizde bulunan bir kişinin, bir işyerinin veya sizin, e-ticaret için bir mobil uygulamaya ihtiyacı olabilir. Günümüzde sadece güzel ve iyi bir iş yerine sahip olmak yeterli olmuyor, insanlar ihtiyaçlarının birçoğunu artık internet üzerinden gidermeye başladı ve bu her geçen gün artarak devam ediyor.

TÜSİAD’ın Türkiye e-ticaret pazarına dair kapsamlı raporunu bu linkten inceleyebilirsiniz. Telefon İçin Uygulama, Durum öyle gösteriyor ki her yıl e-ticaret katlanarak devam edecektir. Böyle bir durum söz konusuyken sadece işyeri açmak bir e-ticaret uygulaması yapmamak pek mantıklı olmayacaktır.

Telefon İçin Uygulama, Mobil uygulamalar ve web siteleri sayesinde küçük işyerleri büyük şirketlerle yarışacak düzeye gelebiliyor. Kullanışlı ve güzel bir mobil uygulama sayesinde, web sitelerinde iyi işler yapabilen bir dijital pazarlama ajansı sayesinde arama motorunda üst sıralara çıkarak iyi işler başarabilen bir şirket haline gelebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda
Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda

Telefon İçin Uygulama, Örnek olarak bir ayakkabı satan işletmesiniz. Ayakkabılarınızın fiyat/performans olarak günümüzde markalaşmış bir çok firmadan daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz ve bunu insanlara göstermek istiyorsunuz. Bunun en iyi yolu; biliyorsanız SEO ve Reklam verme, bilmiyorsanız bir dijital ajans yardımıyla web sitenizi üst sıralara çıkararak, büyük firmalarla yarışır konuma gelmek. Bir dijital ajansla iletişime geçmek istiyorsanız buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Artık rekabet dijital dünyaya taşınmış durumda. İş yerlerinin küçük veya büyük olmasının hiç bir önemi yok, ayakta kalmak veya iyi işler başarmak isteyen her şirketin dijital dünyada bir konuma sahip olması gerekiyor. Bunun farkında olmak ve çevrenizde bulunan veya kendi şirketinizin mobil uygulaması yoksa ilk adım güzel bir fikir üreterek, ikinci adıma geçmektir.

Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda: Tasarım

Telefon İçin Uygulama, İkinci adım olarak bir tasarıma karar vermeniz gerekiyor uygulamasepeti.com içerisinde; eğitim, eğlence, emlak, kurumsal, moda, otel gibi birçok hazır tasarım bulunmaktadır. Yazı tipinden, logonuza kadar birçok adımı tasarım kısmından gerçekleştirmeniz mümkün. Bu tasarımlardan birini seçerek veya kendiniz özel bir tasarım oluşturarak ikinci adımınızı tamamlayabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda: Renkler

Telefon İçin Uygulama, Renkler mobil uygulamanız için önemli adımlardan biri. Rastgele renkler seçmek yerine işyerinizin, web  sitenizin  veya  logonuzun içerisinde bulunan renkleri tercih etmeniz kullanıcıların aklında markanızın yer edinmesini sağlayacaktır. 3. adım olan Renkler kısmında yazı rengini, arka plan rengini, buton rengini ayarlayabilirsiniz.

Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda: Özellikler

Bu kısımda uygulamanızın tüm ayrıntılarını yapabileceğiniz yardımcı modüller bulunmaktadır. Onlarca hazır modül sayesinde kodlama bilginiz olmadan sürükle bırak yöntemiyle mobil uygulamanızı yapabileceksiniz. Katalog, menü hazırlama, iletişim, üye kaydı, sipariş, rezervasyon, eş zamanlı sohbet, ticaret, QR kod okuyucu, Müzik, Resimler ve daha bir çok yardımcı modül sayesinde fikrinizi çok kısa bir sürede gerçeğe dönüştürebileceksiniz. Yardımcı modüllerin her birinin özelliklerini detaylı bir şekilde açıkladığımız kısa videolarımız bulunmaktadır. Eğer bir fikriniz yoksa destek kısmında bulunan videolarımızı izlerken her modülde aklınızda yeni fikirler yeşerecektir. Bu modülle bu uygulama yapılabilir diyeceksiniz.

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda

Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda: Uygulama

Telefon İçin Uygulama, Uygulamanızın telefonda nasıl görüneceğini ve bildirim gönderildiği zaman gösterilecek logo ve benzeri adımları burdan gerçekleştirebilirsiniz.

Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda: Yayın

Uygulamanız artık hazır. Yayın kısmında ister Android, ister IOS, isterseniz her ikisinde uygulamanızı yayınlayabilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda: Diğerleri

Telefon İçin Uygulama, Uygulamanızın tasarım kısmından yayınlamaya kadar olan kısmı Editör panelinden gerçekleştirmeniz mümkün.

Diğer özellikleri kısaca açıklayacak olursak.

Kullanıcılar

Kullanıcılar panelinden Uygulamanıza kayıt yaptırmış olan kullanıcıları görebilir, düzenleyebilir, istemediğiniz kullanıcıları engelleyebilirsiniz.

Tanıtım

Tanıtım panelinde uygulamanızın tanıtımını yapabilir ve QR Kodunuzu indirebilirsiniz

Analizler

Analizler panelinde uygulamanızın ziyaretçi sayısını, indirme sayısını, en çok girilen bölgeleri, Android, IOS platformlarında indirme oranlarını, uygulamada geçirilen zamanı incelemeniz mümkün. Özellik Analizinde

toplam yapılan satışı, toplam ziyaretleri, sepet ortalamasını öğrenebilirsiniz.

Ayarlar

Ayarlar Panelinde Şartlarınızı ve Koşullarınızı uygulamanıza uygun olarak düzenleyebilirsiniz. Alan adına tıklayarak düzenleyebilir ve buradaki  linki telefonunuzdan  girerek  uygulamanızı  test edebilirsiniz.

Umarım makalemiz sizler için faydalı olmuştur, bir sonraki yazımızda görüşmek üzere hoşça kalın.

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.
Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda
Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda

Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

uygulamasepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “Telefon İçin Uygulama Yap 6 Adımda” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir