Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda

Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda. Dijital dönüşüm artık mobil uygulamalar üzerinden hareket ediyor. Her sektör için geliştirilen mobil uygulamalar, hem kullanıcıların hem de işletme sahiplerinin işlerini kolaylaştırıyor ve marka bilinirliğinin artmasına yardımcı oluyor. Özellikle iş dünyasına yeni adım atan firmalar, web sitesinden önce bir  uygulama geliştirip mağazalarda yayınlamaya başlıyor. Ancak uzun zamandır sektörde hizmet veren, bir web sitesine sahip olan işletmeler ve KOBİ’lerin büyük çoğunluğu bu durumda ne yapacağı hakkında kararsız.

Kısa süre önce web sitesi geliştirmiş ve kullanıcılarına sunmuş olan işletme sahipleri tekrar tasarım, işlev, içerik ve bunun gibi detaylar ile uğraşmak istemiyor. Böyle bir durumda genellikle rakip firmaların gerisinde kalan işletmeler zarar ediyor ve batma tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. Bugün sizlere Wordpress Web sitesine sahip olan bir işletmenin çalışanlarını meşgul etmeden, az maliyetle, kısa sürede ve tam entegrasyon ile nasıl mobil uygulama geliştirebileceğini anlatacağız. Hazırsanız yazımıza başlayalım.

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.
Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda Özellikli Resim
Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda Özellikli Resim

Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda: Wordpress Mobil Uygulamalar Nasıl Geliştirilir?

Wordpress mobil uygulamalar, doğru altyapı kullanılarak web sitesinin aynı tasarım ve içerikler ile mobil uygulamaya dönüştürülmesine denir. Burada alt yapı çok önemlidir. Yanlış altyapı kullanıldığı takdirde uygulamanız, web siteniz ile uyum sağlayamaz ve tasarımda eksikler görülür. Bu sebeple Wordpress mobil uygulamalar her müşteriye özel olarak geliştirilir. Yalnızca içeriğin bulunduğu web sitelerinde çalışma sorunu görülmese de, detaylı eklentilerin bulunduğu bir Wordpress web sitesinde sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.

Bu sebeple güvenilir bir Uygulama Geliştirme Firması ile çalıştığınızdan emin olun. Wordpress mobil uygulama için en büyük özellik, herhangi bir içerik ya da resimlere ihtiyaç olmamasıdır. Bu içerikler ve resimler zaten sizin web sitenizde bulunuyor. Bunları uygulamaya çekerek hem uygulamanıza kısa sürede ulaşabilir hem de uygulamanızı hazırlayan geliştirici ile sürekli görüşmek zorunda kalmazsınız. Wordpress mobil uygulamalar hem Android hem de iOS için geliştirilip mağazalarda yayınlanır.

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Wordpress Mobil uygulama için bir diğer özellik ise web sitenizde yaptığınız değişikliklerin direkt uygulamaya yansımasıdır. Normalde uygulamanızı yönetmek için bir admin paneline ihtiyaç duyarsınız, ancak siz web sitenizin admin panelinden hem uygulamayı hem de web sitenizi yönetebilirsiniz.

Bu durum kullanıcılara büyük kolaylık sağladığı gibi, yeni bir domain ve sunucu alma derdi olmadığı için maliyetini de düşürür. Bir Wordpress web sitesine sahip olan işletmenin sıfırdan uygulama geliştirmesindense, web sitesini mobil uygulamaya dönüştürmek çok daha hızlı ve maliyetsiz bir işlemdir.

Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda
Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda

Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda:  Her Wordpress Web Sitesi için Mobil Uygulamaya Dönüştürme İşlemi Yapılabilir mi?

Evet, her Wordpress web sitesi, mobil uygulamaya dönüştürülebilir ancak burada önemli olan dönüştürülmesi değil, tam entegrasyon ile dönüştürülmesidir. Her Wordpress web sitesi farklı temalar ve eklentiler kullanır. Wordpress web sitelerinin hizmet alanı çok geniş. Bu sebeple tam entegrasyon ile dönüştürülebilmesi için farklı altyapılara ihtiyaç duyulur.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda: Dezavatajları Var mı?

Şimdiye kadar Wordpress mobil uygulamaların avantajlarından ve işlem kolaylığından bahsettik. Tabii, “dezavantajı var mı?” diye merak edebilirsiniz. Açıkçası Wordpress mobil uygulamaların büyük bir dezavantajı yok. Ancak mobil uygulama mağazalarında 60FPS ile hızlı çalışan, kullanımı kolay mobil uygulamalar ile kıyaslamak pek doğru olmaz. Mobil uygulamanızı her yerden ulaşılabilir olmak için istiyorsanız Wordpress mobil uygulamaları tam aradığınız tarzda olabilir.

Ancak mobil uygulamanızı gelişmiş, çok daha hızlı çalışan, kolay sipariş verilebilen, ek özellikleri olan ve müşteri odaklı çalışan bir sistemde istiyorsanız, mobil uygulama mağazamızdan dilediğinizi seçebilirsiniz. Bu mağazadaki tüm uygulamalar oldukça hızlı ve pratik çalışmakta, kullanıcıların beklentilerini doğru şekilde karşılamaktadır.

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.
Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda
Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda

Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda: Wordpress Mobil Uygulamaları Güvenilir mi?

Daha önceden de bahsettiğimiz gibi doğru altyapı kullanıldığı takdirde uygulamanız sorunsuz çalışacaktır. Ancak maalesef ucuza web site dönüştürme vaadi ile mağdur olan birçok kullanıcı bulunuyor. Sadece içeriklerin ve blog yazıların uygulamaya dönüştürüldüğünü birçok kez gördük. Eğer Wordpress web sitenizi entegreli ve sorunsuz bir şekilde uygulamaya dönüştürmek istiyorsanız kurumsal bir firma ile çalışmanızı öneririz.

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda
Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda

Uygulama Sepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazımızda “Wordpress Mobil Uygulama Yap 4 Adımda” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir