Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu

Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu. Mobil uygulamalar yapmaya ve satmaya başlamak istiyorsanız, hangi aracı kullanacağınızı belirlemeniz gerekir. Kodsuz Apps Building platformları sayesinde artık uygulamalarınızı sıfırdan geliştirmeniz gerekmiyor. Mobil uygulamalar oluşturma yeteneği olmayan girişimciler veya ajanslar için bu gerçekten büyüleyici bir olasılık. Geliştiriciler için bile, kodsuz bir araç kullanmak, uygulama geliştirme söz konusu olduğunda zaman kazandıracaktır.

Uygulama Satıcısı, Bir sonraki mobil uygulamanızı oluşturmak için hangi platformu kullanacağınıza karar vermenize yardımcı olacak bir kontrol listesi.

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.
Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu Özellikli Resim
Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu Özellikli Resim

Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu: İlk katılım ve ilk izlenimler

Uygulama Satıcısı, Bir geliştirici olsanız bile, uygulama satmaya karar verirseniz, platformun kullanım kolaylığı önemli bir husus olacaktır. Platform için ücretsiz deneme sürümü var mı? Hesap oluşturmak basit mi? Testi yapmak için kredi kartınızı talep ediyorlar mı? Birkaç aracı karşılaştıracaksanız, kredi kartı bilgilerinizi göndermek zorunda kalmadan hızlı bir şekilde bir test hesabı açmak daha uygundur. Test hesabınızı kapatamazsanız, üyelik ücreti alma riskiniz vardır.

Uygulama Satıcısı, Ardından, seçtiğiniz aracın bir gösterge panosu içerip içermediğine bakın. Birçok uygulamayı günlük olarak yönetmek aslında yüksek düzeyde bir organizasyon gerektirir. Bir gösterge panosu, bunun üstesinden gelmeyi kolaylaştırır ve sürekli olarak unuttuğunuz parolalarla çok sayıda hesaba sahip olmanızı önler. Bir gösterge panosu ayrıca mevcut uygulamaların hızlı bir özetini sağlar. Tüketicilerinizi abonelikler için faturalandırırsanız (ki biz bunu savunuyoruz), bu önemlidir çünkü hangi uygulamaları faturalandırmanız gerektiğini ve ödemezlerse hangi uygulamaları engellemeniz gerektiğini bir bakışta görebilirsiniz.

Uygulama Satıcısı, Beyaz etiketleme, tüm uygulamalarınız için genel bir alan adı oluşturma veya logonuzu uygulamanın arka ofisine yerleştirme gibi daha karmaşık seçenekleri yönetmek için bazen bir gösterge panosu kullanılabilir.

Ayrıca ortak çalışanlarınıza bu yönetici aracına erişim izni vererek hesabın tüm uygulamalarına tek bir tıklamayla erişmelerini sağlayabilirsiniz. Her programa kendi erişimini vermenize gerek yoktur.

Ayrıca, platformu ilk kullanmaya başladığınızda, anlaşılmasının basit olduğundan emin olun. Süreçler normalde yeterince belgelenmelidir, ideal olarak nasıl başlayacağınızı ve birkaç dakika içinde benimsenecek ilk iyi refleksleri öğreten bir video dersi ile.

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu
Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu

Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu: Uygulama oluşturma yazılımı

Uygulama Satıcısı, Pano önemli bir özellik olsa da, Uygulama oluşturucu da dikkate alınmalıdır. Pano, Bayi hesabınızı yönetmenize olanak tanır, ancak uygulama oluşturmanıza izin vermez. Uygulama geliştirme söz konusu olduğunda, piyasada çok sayıda seçenek mevcuttur. Halihazırda tüketicileriniz veya hedef sektörünüz varsa, onunla uygulamalar geliştirip geliştiremeyeceğinizi görmek için aracı denemelisiniz. Henüz bir uygulama projeniz yoksa, birçok özelliği olan bir araçla gitmenizi öneririz.

Derine inmeden önce araçla “hissi” test etmelisiniz. Erişim seçenekleri, yardım (araç ipuçları) ve çevrimiçi eğitim ve desteğin yanı sıra kullanımı ne kadar basit.

Uygulamanın gezinme ayarları ve tasarım özelleştirme seçenekleri, platformun sizin için doğru olup olmadığını belirlerken göz önünde bulundurulması gereken en önemli iki faktördür. Uygulamanızın gezinme menüsü, onun temelidir. Mümkün olan en iyi Kullanıcı Deneyimini sağlarken projenizi (az veya çok içerikli olsun) oluşturmanıza izin verecek kadar uyarlanabilir olmalıdır. Programınızın geniş bir ekranda veya yatay yönde görüntülenmek üzere tasarlanmadığını unutmayın.

Uygulama Satıcısı, Çoğu zaman dikey olarak ve küçük ekranlarda izlenir. Sonuç olarak, kullandığınız araç, bu formatla uyumlu menü şablonları sağlamanıza izin vermelidir.

Tasarım açısından, özellikle bu konuda uzman değilseniz, seçtiğiniz araç, yüksek kaliteli bir uygulama oluşturmak için bir tasarımcıyla etkileşim kurma ihtiyacını ortadan kaldırmalıdır. Sonuç olarak, mevcut şablonların hem kalitesini hem de çeşitliliğini değerlendirmelisiniz. Daha ileri gitmek isterseniz, bu tasarımı şablonların dışında değiştirmek için başka seçenekler de var.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu: Özellikler

İşlevsellik açısından bunları iki kategoriye ayırabiliriz: içerik uygulamaları ve alışveriş uygulamaları (e-ticaret).

Uygulama Satıcısı, İçerik uygulamaları: Restoranlar, mağazalar, okullar, kuruluşlar, yönetimler, medya, turist rehberleri vb. dahil olmak üzere içerik uygulamalarıyla çok çeşitli iş sektörlerini hedefleyebilirsiniz. Seçenekler sınırsız.

CMS, bu uygulamalar için en önemli bileşendir (İçerik Yönetim Sistemi). Metin, resim, video, ses, harita ve etkinlikler dahil olmak üzere her tür malzemeye katkıda bulunmanıza ve bunları yönetmenize olanak sağlayan şey budur. Amaç, tüketicilerinizin bilgilerinin sunulma biçiminde değeri algılamasıdır. Örneğin bir sıhhi tesisat firması sadece iletişim bilgilerini değil, sunduğu ürün veya hizmetleri de sağlamalıdır. Daha da iyisi, yeterliliğini göstermek için videolar veya eğitimler kullanın. Müşterilerinizin sattığınız uygulamayı ekstra değere sahip olarak algılaması için tüm bu medya ortamını sağlayabilmelisiniz.

Uygulama Satıcısı, Ek olarak, müşterilerinize kullanıcı yönetimi, sadakat işlevleri (bağlılık kartı, indirimler…) ve diğerlerinin yanı sıra Canlı entegrasyon (videolar veya ses) gibi belirli içerik araçları gibi çeşitli hizmetler sağlayabilirsiniz.

Bildirimler, bir uygulamanın kullanımında en çok talep edilen ve etkili unsurlardan biridir. Bu uyarılar müşterilerinizin dikkatini iki katına çıkaracaktır. Başlangıç olarak, yalnızca onları almayı kabul eden kişilere uyarı gönderirler. Sonuç olarak, kullanıcıları spam göndererek itibarlarını zedelemekten kaçınırlar. Bildirimler ayrıca SMS veya e-postalardan çok daha yüksek bir açılma oranına sahiptir. Bu, uygulamalar için güçlü bir satış özelliğidir. Sonuç olarak, aracın anında iletme uyarıları (bildirimler) gönderme yeteneklerini dikkatlice değerlendirmelisiniz.

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu: Geliştirici araçları ve özelleştirme

Uygulama Satıcısı, Elbette, kodsuz bir uygulama geliştirme aracı, çok çeşitli uygulamalar oluşturmanıza olanak tanır ve temel paket, birçok işlevsellik içerir. Ancak, yukarıda ve öteye gitmeniz gereken durumlar vardır. İster geliştirici, ister teknoloji konusunda bilgili olun, uygulamayı karmaşık değişikliklerle genişletebilirsiniz. Sonuç olarak, aracınızı seçerken bunları düşünmeniz gerekecek.

Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu: Özel etiketleme

Uygulama Satıcısı, Uygulamaları yeniden satarken bir pazarlama planınız olmalıdır. Dikkate alınması gereken bir şey, kullandığınız platforma bir ad verip vermediğinizdir. Apps-Builders, genel olarak “Beyaz Etiket” seçeneklerini içerir. Son kullanıcının gördüğü “ön uç” beyaz etiketi bir seçenektir. Ancak, “arka ofis” veya yönetim aracında beyaz etiket seçeneği vardır. Müşterilere, uygulamalarını kontrol etmeleri için erişim izni verirseniz hangi yazılımı kullandığınızı görebilirler. Ayrıca, sizden geçmek yerine doğrudan tedarikçiyle anlaşmayı seçmeleri de olasıdır. Sonuç olarak, arka ofis beyaz etiketli olabilirse, sizin için faydalı olabilir.

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com
Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu
Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu

Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu: Yardım ve destek

Teknoloji konusunda bilgili olsanız bile, bazı şeyleri tahmin etmek imkansızdır. Her kodsuz uygulama oluşturma aracının kendine özgü bir dizi özelliği vardır. Bu yüzden iyi bir desteğe sahip olmak çok önemlidir. Günlük olarak, satıcınız size nasıl yardımcı olabilir?

– Çevrimiçi yardım ve öğreticiler

Uygulama Satıcısı, Kapsamlı ve ayrıntılı çevrimiçi yardım sağladıklarından emin olmalısınız. Sağlam bir dokümantasyon tabanı, takım uzmanlığınızı geliştirmek ve geliştirmek için paha biçilmez bir kaynaktır. Video dersleri, platformun nasıl çalıştığını gerçek zamanlı olarak gösterdikleri için hem bilgilendirici hem de eğlencelidir. Bu araçlar, yeni personel işe alırsanız ve onları platformda eğitmeniz gerekiyorsa da kullanışlı olacaktır.

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu: Sonuç

Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu
Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu

Uygulama Sepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “Uygulama Satıcısı Bilmesi Gereken 6 Konu” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir