Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım

Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım. Google Play’de 2,47 milyonu ve App Store’da 1,8 milyonu aşkın uygulamayla, potansiyel müşterileriniz üzerinde iyi bir ilk izlenim yaratmak için sadece birkaç saniyeniz var. Çoğu kişi basit bir aramayı temel alarak bir uygulama indireceğinden, uygulamanız için uygun adı seçmek giderek daha önemli hale geliyor.

Mobil Uygulama En İyi İsim, Her zaman markanızla ilişkilendirilecek bir isim: Uygulamanıza isim vermek, geliştirme sürecinde önemli bir aşamadır.
Ancak, bir uygulamayı adlandırmak göründüğü kadar basit değildir. En büyük potansiyel uygulama adını seçmenize yardımcı olacak bazı yönergeler.

Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım Özellikli Resim
Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım Özellikli Resim

Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım: İlk uygulama adı listesi oluşturmak için beyin fırtınası yapın

Mobil Uygulama En İyi İsim, Uygulamanızın özelliklerini düşünün: Onu benzersiz yapan nedir, birincil hedefi nedir ve kullanıcılara nasıl yarar sağlar?
Bunu genişleme açısından düşünün: Gelecekte kısıtlanmak istemezsiniz ve seçtiğiniz ad büyümesini engellediği için uygulamanızın adını değiştirmek zorunda kalırsınız.

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Hedef pazarınızı tanıyın: Hedef kitlenizi belirleyin ve uygulamanızın adının iletmesi gereken mesajı değiştirin. Onlara bir şeyler hissettirecek bir isim vererek hedef kitlenizle bağlantı kurun.
Beyin fırtınası seansınız sırasında aklınıza gelen her şeyi not edin. Uygulamanın amacını en iyi gösteren tanımlayıcı sıfatları inceleyerek yaratıcılığınızın akmasına izin verin.

Mobil Uygulama En İyi İsim, Muhtemel isimlerinizin hedef pazarınızda arzu ettiğiniz duyguyu uyandıracağından emin olmak için her kelimenin tanımlarına baktığınızdan emin olun. Kullanıcının yaşına, etnik kökenine, kültürüne ve yaşam deneyimine bağlı olarak kelimelerin birkaç anlamı olabilir.
Son olarak, ideal ismi bulmak için üzerinde çalışacağınız ilk kelime taslağınız olmalıdır.

Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım
Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım

Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım: Uygulamanız için en iyi adı nasıl seçersiniz? : Araştırma çalışmasını yapın

Kendi fikirlerinizi geliştirdikten sonra pazar araştırması yapmanın zamanı geldi.
Kapsamlı araştırma yapmak için zaman ayırın. Adın bir yerde kullanımda olmadığından emin olmak istiyorsunuz. Harika bir fikre sahip olduğunuzu ve yalnızca onun zaten ticari marka olduğunu keşfettiğinizi hayal edin!

Mobil Uygulama En İyi İsim, Kendine özgü ve gerçek bir adla piyasaya sürdüğünüzden emin olmak için çeşitli versiyonlarına bakın. Ayrıca sizi herhangi bir yasal yansımadan koruyacaktır. Mağaza politikalarına göre mağazalarda aldatma ve kimliğe bürünme yasaktır.
Pazar araştırması yapılmalıdır. Katılımcılardan alacağınız yorumlar, uygun olasılıkları daraltmanıza ve sizi doğru yola sokmanıza yardımcı olacaktır.

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama En İyi İsim, Yarışmayı inceleyin. Rekabetinizi analiz edin ve karşılaştırılabilir en iyi performans gösteren uygulamalara bakın. En popüler isimler neler? Bunları bir ilham kaynağı olarak kullanabilirsiniz, ancak taklitçilere karşı dikkatli olun. Daha önce belirtildiği gibi, bu, uygulamanızın App Store’lardan silinmesine neden olabilir.

Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım
Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım

Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım: Kalabalığın arasından sıyrılın

Ayırt edici ve yazılımınızın yeni bir şekilde öne çıkmasına yardımcı olan bir ad istiyorsunuz. Potansiyel müşterilerinizin dikkatini çekin. Google’a göre, kullanıcıların %31’i bir uygulamayı ilgi çekici veya eğlenceli göründüğü için indiriyor.

Kelimeler üzerinde oynamak bazen doğru uygulama adını bulmanıza yardımcı olabilir. Yazılımınızı tanımlamak için doğru terimi bulamıyorsanız, onu önemli ölçüde farklılaştırmak ona benzersiz bir bükülme verebilir ve size ek olanaklar sağlayabilir. Ama aşırıya kaçmayın.

Uygulamanızın kullanıcıları yine de uygulamanızı bulabilmelidir. Her şeyi kısa ve öz tutun: Hem orijinal hem de akılda kalıcı olan kısa bir isim hedeflemelisiniz.

Uygulamanızı küresel hale getirmek istiyorsanız, konuşmanın kolay olduğundan ve diğer dillerde iyi tercüme edildiğinden emin olun ve diğer ülkelerde rahatsız edici olabilecek başlıklardan kaçının.

Mobil Uygulama En İyi İsim, Adın mevcut olup olmadığını doğrulayın. Uygulamanızın adının, hatta bir kısmının alınıp alınmadığını kontrol edin. Bu sadece Mağazalar için değil, alan adları ve sosyal medya hesapları için de geçerlidir. Twitter kullanıcı adları, bir Facebook sayfası ve diğer sosyal medya platformları hakkında düşünmeniz gerekecek. Uygulamanızı tanıtmak ve kullanıcıların merakını uyandırmak için bunlara ihtiyacınız olacak.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım: Arama Sonuçları

Son olarak, arama sonuçlarını aklınızda bulundurun. App Store Optimizasyonu, herhangi bir pazarlama planının çok önemli bir yönüdür ve uygulamanın adıyla başlar.

Anahtar Sözcükler: Uygulamanızı Mağazalara gönderirken meta veriler bölümünde yine de anahtar sözcükler sağlamalısınız, ancak önemli anahtar sözcükleriniz başlıkta da kullanılıyorsa, daha da iyi arama sonuçları alırsınız. Ancak aşırıya kaçmamaya dikkat edin, çünkü bu, uygulamanızın App Store’dan reddedilmesine neden olabilir.

Mobil Uygulama En İyi İsim, Arama motoru sonuçlarınızı artırmak için öncelikle hangi anahtar kelimelerin en alakalı olduğunu ve hedef kitleniz tarafından sıklıkla kullanıldığını belirlemelisiniz. Uygun anahtar kelimeleri bulmak hiç bitmeyen bir iştir.

Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım
Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım

Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım: Kullanım örneği: tanınmış bir işletme için uygulama geliştirme

Tabii ki, yerleşik bir marka veya şirket için bir uygulama geliştiriyorsanız durum biraz farklıdır. Bu durumda, uygulamanızı adlandırmak en basit seçenektir: sadece marka adınızı kullanın ve uygulamanın ana işlevinden bahsedin. Sadece mağazaların standartlarını aklınızda bulundurun. App Store 50 karaktere kadar kullanmanıza izin verir, ancak Google Play yalnızca 30 karaktere kadar kullanmanıza izin verir.

Sonuç olarak, 30 karakterden kısa bir ad bulmak ve onunla kalmak iyi bir fikirdir. Ek olarak, kısaltılacağını unutmayın. Mağazaları keşfederken, kullanıcılar uygulama adınızın yalnızca ilk 10 karakterini veya daha fazlasını görecektir.

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım: Sonuç

Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik.

Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Uygulama Sepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “Mobil Uygulama En İyi İsim Seçme 5 Adım” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir