E-Öğrenme İçin Mobil Uygulamalar 2 Adım

E-Öğrenme İçin Mobil, Oyunun kurallarını değiştiren bir çevrimiçi öğrenme uygulamasını farklı kılan nedir?Dünya baş döndürücü bir hızla gelişiyor ve COVID-19 salgını onu her şekilde hızlandırdı.Pandeminin bir sonucu olarak uzaktan çalışma, telekonferanslar ve e-ticaretin artmasıyla birlikte başka bir sektör yeni zirvelere yükseldi:

E-Öğrenme.Karantinalar nedeniyle dünya durma noktasına gelirken, milyonlarca çocuğun eğitimlerini tamamlamak için telefonlarına yönelmesiyle e-öğrenme sektörü patladı.

Akıllı telefonlar ve mobil uygulamalar ise sadece öğrenmenin değil, neredeyse her şeyin geleceğini temsil ediyor. Akıllı telefon kullanımı, genç nesiller arasında beklenenden daha hızlı ve toplam akıllı telefon kullanıcılarının sayısı 6 milyarı aştı.

E-Öğrenme İçin Mobil, E-öğrenme uygulamaları, yalnızca gençler için değil, aynı zamanda böylesine büyük bir penetrasyon sayesinde yeteneklerini çevrimiçi kurslar aracılığıyla geliştirmek isteyen yetişkinler için de sürekli olarak standart hale geliyor. Salgın, mobil uygulamaları öğrenmenin önemini ve aslında eğitimin geleceği olabileceğini gösterdi.

E-Öğrenme İçin Mobil Uygulamalar 2 Adım Özellikli Resim
E-Öğrenme İçin Mobil Uygulamalar 2 Adım Özellikli Resim

E-Öğrenme İçin Mobil Uygulamalar 2 Adım: Mobil Eğitimin Evrimi

E-Öğrenme İçin Mobil, Çevrimiçi öğrenme, yaygın görüşün aksine, yalnızca konuları tazelemek veya müfredatlarına yetişmek isteyen okul çocukları için değildir. Yüksek öğrenim ve hatta iş eğitimi, mobil öğrenmeyi benimsemiştir. Küresel karantinalar, her biri benzersiz yeteneklere sahip bir dizi yeni e-öğrenme sisteminin önünü açtı.

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

E-öğrenme, birleştirilmiş materyali, esnekliği ve rahatlığı nedeniyle popülaritesini artırdı. Bu artış, genç neslin akıllı telefon kullanımının rahatlığıyla da destekleniyor.

Bununla birlikte, bazı eğitmenler, öğrenciler ve katılan diğer herkes, sınıflardan ani geçişten endişe duyuyor. Mobil öğrenmenin bariz faydalarına rağmen, birçok şüpheci bunun küresel eğitim sektörü üzerindeki etkisinden endişe duymaya devam ediyor.

E-Öğrenme İçin Mobil, Ayrıca, dünyanın birçok bölgesinde yetersiz eğitim ve yeterli bant genişliği eksikliği ile birlikte ani değişimin, kaynak eksikliği nedeniyle birçok öğrencinin kayıt olmasını engelleyeceğini tahmin ediyorlar.

Ancak, çevrimiçi öğrenme pazarı sürekli olarak genişlemektedir ve bu yalnızca müfredatın tamamlanması için değildir. Dil öğrenme programları, sanal sınıflar, öğrenme oyunları ve ders verme, çevrimiçi öğrenmenin örnekleridir.

E-Öğrenme İçin Mobil, Okullar ayrıca her yaştan ve eğitim seviyesinden öğrenciye ilgi çekici bir öğrenme deneyimi sunmak için e-öğrenme teknolojisini de dahil etti. Öğrenciler artık boş zamanlarının tadını çıkarırken, gerektiğinde konuları atlayarak veya yeniden öğrenerek kendi hızlarında çalışabilirler.

E-Öğrenme İçin Mobil Uygulamalar 2 Adım
E-Öğrenme İçin Mobil Uygulamalar 2 Adım

E-Öğrenme İçin Mobil Uygulamalar 2 Adım: Neden E-Öğrenme Geleceğin Yolu?

E-Öğrenme İçin Mobil, COVID-19 salgınından önce dijital öğrenme zaten bir gerçeklikti, ancak şimdi aynı zamanda gelecek. Öğrenciler mobil uygulamaları kullanarak daha esnek ve eğlenceli bir şekilde öğrenebilirler. Mobil öğrenmenin geleceğin yolu olmasının nedenlerinden bazıları şunlardır:

Erişim Kolaylığı: Mobil öğrenme uygulamaları, öğrenmek için okula gitme ihtiyacını ortadan kaldırdı. Çocuklar artık seyahat etmek zorunda kalmadan kendi evlerinin rahatlığında veya başka herhangi bir yerden öğrenebilirler. Birkaç gün okula gidemese bile hiçbir öğrenci öğrenme uygulamalarından geri kalmıyor.

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

E-Öğrenme İçin Mobil Uygulamalar 2 Adım
E-Öğrenme İçin Mobil Uygulamalar 2 Adım

E-Öğrenme İçin Mobil, Öğrenciler, canlı kursları veya kayıtları izleyerek boş zamanlarında kaçırdıkları veya daha fazla yardıma ihtiyaç duydukları konuları gözden geçirebilirler.

Yüksek Verimli Öğrenme: Bilginin aktarıldığı ortamın öğrenmeyi kalıcılık oranlarını etkilediği tespit edilmiştir. Metin tabanlı öğrenme, yalnızca %10 ile en düşük akılda tutma oranına sahiptir, bunu %20-30 akılda tutma oranına sahip video tabanlı öğrenme izlemektedir.

E-öğrenme programlarının sağladığı ilgi çekici, dinamik ve eğlenceli deneyim sayesinde, öğrenciler malzemenin %90’ına kadarını hatırlayabilirler.

Kendi Hızınızda Öğrenin: Her çocuk benzersizdir ve bazıları diğerlerinden farklı bir öğrenme hızı gerektirir. Çocuklar ihtiyaç duydukları bilgiyi elde etmek için konuları, bölümleri ve hatta kursları kendi hızlarında araştırmak için e-öğrenmeyi kullanabilirler. Bazı gençler Cebir’de tazeleme isteyebilirken, diğerleri Kimyada tazeleme isteyebilir.

E-Öğrenme İçin Mobil, Çocuklar, e-öğrenmeyi kullanarak bilgiyi anlama ve akılda tutmayı geliştirmek için etkileşimli dersleri kullanarak zayıf yönleri üzerinde hızla çalışabilir ve kavrayabilir. Etkili öğrenme için daha özel bir yaklaşım sunmak için e-öğrenme uygulamaları, öğrencilerin anlama düzeyi, tercih edilen öğrenme ortamı (ses, video, oyunlar) ve hatta öğrenme hızları gibi önemli kriterleri dikkate alabilir.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Materyallerin miktarı, mobil öğrenmenin bir diğer önemli unsurudur. Okullar standart ve organize bir müfredatı takip ederken, öğrenciler e-öğrenme yoluyla farklı bir şekilde öğrenmeyi seçebilirler. Canlı kurslar, etkileşimli öğrenme, oyunlaştırılmış fikirler ve bilgi saklama için estetik açıdan çekici görseller gibi mevcut araçların bolluğu ile e-öğrenme sınırsız olanaklar sunar.

E-Öğrenme İçin Mobil, Ayrıca, öğrenciler mobil uygulamaları kullanarak müfredatlarını bozmadan sınırlarını zorlayabilir ve yeni şeyler öğrenebilirler.

E-Öğrenme İçin Mobil Uygulamalar 2 Adım
E-Öğrenme İçin Mobil Uygulamalar 2 Adım

E-Öğrenme İçin Mobil Uygulamalar 2 Adım: Sonuç

E-Öğrenme İçin Mobil, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik.

Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Bu yazımızda “E-öğrenme için mobil uygulamalar 2 Adım yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook Uygulama Sepeti İnstagram Uygulama Sepeti Twitter Uygulama Sepeti Pinterest Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir