E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım

E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım. Pandemi salgınının ortaya çıkardığı yasak ve kısıtlamalar, ekonomik anlamda ciddi krizlere yol açıyor. E-Ticaret Servis, İnsanların, yasak olmasa bile sokağa çıkmaya korktuğu, kalabalık ortamlardan kaçtığı ve evinde kaldığı bu günlerde E-Ticaret ve Online servislere yatırım yapan mağaza, restoran ve şirketlerin 2020 yılında cirolarını katlamaları bekleniyor.

Dünyada hızla yayılan koronavirüs salgını her sektörü derinden etkiledi. Evde kaldığımız bugünlerde, temel ihtiyaçlarımızı online yollar ile çözüyoruz. Mobil uygulamalar bu online yolların başında geliyor. Koronavirüs salgınına önlem olarak alınan sokağa çıkma yasakları ve kısıtlamalar E-Ticaret servislerinin cirolarını katlamasına imkan sağlarken, uyum sağlamayan firmaları oldukça zor günler bekliyor. Peki, İnternetten sipariş edilen ürünler güvenli mi? Virüs bulaşma riski var mı?

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.
E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım Özellikli Resim
E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım Özellikli Resim

E-Ticaret Servis, Şu anda ihtiyaçlarımızı karşılamanın en güvenli yolu İnternet üzerinden sipariş edeceğimiz ürünlerdir. Tabii alacağımız önlemler sayesinde bu durumu “Risksiz” düzeye indirmemiz mümkün. Koronavirüsün en kolay bulaştığı nokta temas. Evimizden çıkana kadar bile bizim kontrolümüzde olmayan birçok noktaya temas ederiz. Bu sebeple evinizden çıkmamak en iyi yol.

E-Ticaret Servis, Kapınıza gelen kargocu da birçok yere temas ederek evinize geleceği bir gerçek. Bu sebeple kendi önlemlerinizi alarak risksiz bir şekilde siparişlerinizi teslim alabilirsiniz. Evinize gelen kargocudan ürünü yere bırakmasını isteyiniz. İmza, Onay vb. gerektiren durumlarda kendi kaleminizi kullanın. Kapıda ödeme yöntemi zaten çoğu firma tarafından kabul edilmiyor, ancak yine de ödemelerde temassız kart seçeneğini kullanın. Yerdeki kargonuzu eldiven yardımı ile alın ve bir süre bekletin.

Gördüğünüz üzre sıfır temas, sıfır yakınlaşma ile ürününüzü teslim aldınız. E-Ticaret servislerini kullanmak bu zamanda sizin ve ailenizin sağlığı için en güvenilir yol olacaktır. Ancak bazı sektörlere önlem almak mümkün değil? İşte daralma yaşayan sektörler…

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım
E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım

E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım: Tatil için Biriktirilen Paralar E-Ticaret Servislerinde Harcanıyor!

E-Ticaret Servis, Tatil, Seyehat ve Turizm sektörü, pandemi salgınından en çok etkilenen sektörler arasında başı çekiyor. Öyle ki geçmiş günlerde Turizm Bakanının sektörü canlandırmak için yaptığı açıklamaya halk çok sert tepki vermişti. Yani Türkiye her ne kadar turizm ülkesi olsa da bu yıl ne şehirler arası ne yurt dışından ziyaretçilere kapıların kapalı olması bekleniyor. Peki, Tatil için biriktirilen paralar en çok nerede harcanıyor?

Her yıl, yazın yapacağımız tatil için planlar yapar ve para biriktiririz. Bu sene koronavirüsün etkisiyle beraber seyahatlere pek sıcak bakılmıyor. Tatil için biriktirilen paralarda en çok E-Ticaret servislerinde harcanıyor. E-Ticaret Servis, Playstation, bilgisayar, oyun konsolu, puzzle, kutu oyunları gibi eğlence & teknolojik ürünler de en çok satanlar arasında yer alıyor.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım: Türkiye’de Dijital Ekonomiye Dönüşüm Süreci

E-Ticaret Servis, Türkiye’de dijital ekonomiye dönüşüm süreci salgınla beraber başlamadı. Öncesinde de dijital dönüşümde önemli gelişmeler ve büyümeler bulunuyordu. Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) tarafından Deloitte Türkiye’nin proje ortaklığı ve SimilarWeb ile İnveon’un işbirliğiyle hazırlanan, Türkiye e-Ticaret pazarındaki gelişmeleri, 2019 Pazar Büyüklüğü Raporunda açıkladı. Bu rapora göre, Türkiye’de e-Ticaret sektörü 2019’da yüzde 39 oranında artışla 83.1 milyarlık hacme ulaştı. Dolar bazında yüzde 18 büyüyen sektörün 2015-2019 arasında ortalama yıllık büyüme hızı yüzde 35 oldu.

E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım
E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım

Toplantıda konuşan TÜBİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Kübra Erman Karaca, şunları anlattı: “Dijital ekonomiye dönüşüm süreci salgınla birlikte büyük hız kazandı. Tüm dünya bu önemli krizi yönetirken, siyasal, sosyal ve ekonomik faaliyetlerini sürdürülebilmek için ilk adres olarak teknolojik araçlara başvurdu. Bu teknoloji devrimini yakalayabilen sektör ve şirketler açısından sergilenen performans hiç şaşırtıcı değil. 2019’da 83.1 milyarlık hacme ulaşılması önemli. Bu olağanüstü dönemde e-Ticaret’i hiç kullanmayan kesimin de kullanıcıya dönüşmesine tanık olduk. 2020’de daha iyi büyüme rakamları açıklamayı ümit ediyoruz.”

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım: “Küresel Pazarlarda da Öne Çıkacağına İnanıyoruz”

Deloitte Türkiye Ortağı Hakan Göl de önemli açıklamalarda bulundu. E-Ticaretin güçlü bir biçimde büyüyerek 6.2’lik paya ulaştığını söyleyen Göl, ülkemizin potansiyeline göre bu rakamı düşük bulduğunu açıkladı. Hakan Göl şöyle devam etti: “Salgını e-Ticaret’in artık alternatif bir kanal olmadığını gösterdi. Sektör büyüklüğü 80 milyar lirayı aştı ve büyümenin güçlenerek devam etmesini bekliyoruz. E-Ticaret Servis, Önümüzdeki yıllarda dijital dönüşüme ve e-Ticaret’e odaklanmış firmaların sadece ülkemizde değil küresel pazarlarda da öne çıkacağına inanıyoruz” dedi.

E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım: Online Pazar Hızla Büyüyor

Online pazarların hızla büyümesi, son günlerde en dikkat çeken konulardan biri oldu. Buna göre, bu yıl en çok büyümesi beklenen perakende sektörü, beklentileri karşıladı ve 30.8 milyar lira ile en fazla büyüyen alan oldu. Bu büyümeye Pazaryerleri’nin etkisi de çok büyük! Verilere göre Pazaryerleri bu yıl %50 oranında büyüyerek 29.3 milyar hacme ulaştı. E-Ticaret Servis, Çok Kanallı Online Perakende kategorisinde en fazla büyüme %40 lık oran ile Giyim-Ayakkabıda görüldü. Takip eden alanlar; %35′ e yakın büyüme ile ev ve dekorasyon ürünleri ve yüzde 18’lik büyüme ile elektronik aletler yer aldı.

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım: Mobil Uygulamalar Rekor Kırıyor!

Telefon kullanımının artması ile doğru orantılı olarak mobil uygulamalar da ön plana çıkıyor. E-Ticaret siparişlerinde en sık tercih edilen dijital kanal hiç kuşkusuz Mobil uygulamalardır. Buna göre; Mobil uygulamaların, E-Ticaret cirolarındaki payı %60’a yakın seviyede. E-Ticaret Servis, Rapora göre, 2018’de Türkiye’de yüzde 5.3 olarak ölçülen online perakendenin toplam sektör içindeki payı, geçen yıl yüzde 6.2’ye yükseldi. 2020 yılı için büyümenin çok daha fazla olmasına kesin gözle bakılıyor.

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.
E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım
E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım

E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım: Koronavirüs Salgını Sonrası En Çok İlgi Gören Ürünler

  • Eldiven
  • Ekmek Kızartma Makinesi
  • Hazır Gıdalar
  • Kahve Ürünleri
  • Bakım Ürünleri
  • Çocuk Bezi
  • Spor Malzemeleri
  • Tuvalet Kağıdı & Islak Mendil
  • Vitaminler
  • Diş Macunu

Salgından Pozitif Etkilenen Kategoriler

  • Toplu Konferans Uygulamaları
  • Online Dizi Platformları
  • E-Marketler
  • Bebek Ürünleri
  • Teknolojik Ürünler
  • Sosyal Medya

Salgından Negatif Etkilenen Kategoriler

  • Otel & Tatil Köyleri
  • Turizm Acenteleri
  • Otobüs Şirketleri
  • Spor
  • Oto Kiralama
  • Sinema
  • Eğlence Mekanları
  • Emlak

E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

Uygulama Sepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “E-Ticaret Servis Yatırım Yapanlar 4 Adım” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir