Magento Mobil Uygulama Oluşturma 2 Adım

Magento Mobil Uygulama Oluşturma 2 Adım. Magento, E-Ticaret işletmelerine web sitesi üzerinden açık kaynak kodları ile içerik yönetim sistemi sağlayan Wordpress temasıdır. Magento kısa sürede yükselişe geçmiş bir eklentidir. Magento Mobil, Adobe tarafından desteklenen ve Zend Framework, PHP ve MySQL veritabanını kullanan bir yapıdır. Magento diğer Wordpress eklentilerinden farklı olarak, veritabanında sağladığı kolaylıklardan dolayı tercih edilmektedir. Yani Magento en çok kullanılan eklenti olmasa da, Kullanan kişilerin işlerini bir hayli kolaylaştırmaktadır.

Magento Mobil, Magento nun öne çıkan özellikleri: Ürün takip listeleri oluşturma, ürün filtreleme, ürün karşılaştırma, Müşteri kaydı ve yönetimi ve farklı ödeme yöntemleri entegre etme gibi standartların dışında olan özelliklerdir. Son günlerde Magento altyapısı ile web sitesi oluşturmuş işletmeler kara kara düşünüyor. Çünkü Magento diğer E-Ticaret sitelerinden farklı yapıda çalışmaktadır ve Magento sistemindeki gibi farklı özeliklere sahip mobil uygulamaların oluşturulması, yüksek fiyatları gerektirir.

Bugün bu yazımızda Magento Mobil Uygulama Oluşturma 2 Adım, Magento E-Ticaret Sitesi Mobil Uygulamaları Nasıl Oluşturulur, Magento E-Ticaret Web Siteleri Mobil Uygulamaya Dönüştürülür mü? Bunu inceleyeceğiz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Magento Mobil, Günümüzde kullanıcılar, web sitelerine oranla mobil uygulamaları daha fazla tercih etmektedir. Mobil uygulamalar hem kullanım kolaylığı, hem her ortamda erişebilme hem de hızlı arayüzü sayesinde web siteleri gerisinde bırakmıştır. Önceki yazılarımızda OpenCart ve WooCommerce alt tabanlı web sitelerin kolayca mobil uygulamaya dönüştürülebileceğinden bahsetmiştik. Şimdi de konumuz Magento Alt Yapılı E-Ticaret siteleri mobil uygulamaya dönüştürülebilir mi?

Magento Mobil Uygulama Oluşturma 2 Adım Özellikli Resim
Magento Mobil Uygulama Oluşturma 2 Adım Özellikli Resim

Magento Mobil Uygulama Oluşturma 2 Adım: Magento E-Ticaret Uygulamaların Avantajları

Magento Mobil, Magento altyapılı web sitelerini mobil uygulamaya dönüştürmek hem zamandan hem de paradan tasarruf etmenizi sağlar. Sistemimiz web sitenizi hızlıca mobil uygulamaya dönüştürmenize olanak sağlayacaktır. Bu da size sıfırdan oluşturulmuş bir uygulamaya kıyasla kat kat daha az zaman gerektirecek. Mobil uygulamanıza hemen ulaşacaksınız. Aynı mantık üzerinden, sıfırdan oluşturulmuş bir uygulamaya kıyasla çok daha az fiyata mal olacaktır. Magento altyapılı sitelerde oldukça fazla ek özellik bulunmaktadır .

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Bu özellikleri uygulamanıza eklemek hem iş yükü olarak hem de fiyat bakımından sizi çok zorlayacaktır. Bu sebeple web sitenizi dönüştürmek size büyük bir avantaj sağlayacak ve iş yükünden kurtaracaktır. Peki, Böylesine gelişmiş özelliğe sahip olmanın bir şartı var mı? Magento Mobil, Aslında yok. Web site versiyonunuz sistemimize uyduğu takdirde, tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçerek talepte bulunmaktır.

Magento alt yapısı ile oluşturulmuş sitelerin sistemimize uyması için Magento 2.X ve üzerinde bir versiyona sahip olması gerekmektedir. Magento E-Ticaret Uygulamaların birçok farklı özelliği bulunmaktadır. Dilerseniz inceleyelim

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.
Magento Mobil Uygulama Oluşturma 2 Adım
Magento Mobil Uygulama Oluşturma 2 Adım

Magento Mobil Uygulama Oluşturma 2 Adım: Magento E-Ticaret Uygulamaların Özellikleri

Kullanıcı Ayarlamaları: Kullanıcılar uygulamayı kendi isteği doğrultusunda özelleştirebilir. Özelleştirilebilir uygulamaları şu şekildedir; Anlık bildirim etkinleştirme, istek listesini görüntüleme, sipariş geçmişi, uygulama mağazalarında derecelendirme, dark temalar, akıllı Sohbet ayarı, dil değiştirme gibi ayarlar kullanıcılar tarafından değiştirilebilmektedir.

Görünüm: Kullanıcıların en çok merak ettiği kısım burası. Uygulama web sitesinden dönüştürüleceği için yapısında bozulmalar olur mu? Tasarım bozulur mu? Magento Mobil, Endişelenmeyin, bunların tam aksine Magento ile oluşturulmuş mobil uygulamalarda tasarım bozuklukları asla ortaya çıkmaz ve zarif tasarımı sebebiyle hem güzel bir görünüme hem de kolay kullanımına olanak sağlar.

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Yönetim Paneli Erişimi: Mobil uygulamanızı yönetmek için bir bilgisayara ihtiyacınız yok! Herhangi bir mobil cihaz ile kolaylıkla admin paneline erişebilir, fiyat düzenleyebilir, ekleme-çıkarma yapabilir, hatta siparişleri bile düzenleyebilirsiniz. Magento Mobil, Admin paneliniz tamamen mobil cihazlarda doğru çalışacak üzere tasarlanmıştır. Yolda yürürken bile uygulamanızı yönetebilirsiniz.

Magento Mobil Uygulama Oluşturma 2 Adım
Magento Mobil Uygulama Oluşturma 2 Adım

Magento Mobil Uygulama Oluşturma 2 Adım, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Magento Mobil, Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Uygulama Sepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “Magento Mobil Uygulama Oluşturma 2 Adım” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Magento Mobil Uygulama Oluşturma 2 Adım
Magento Mobil Uygulama Oluşturma 2 Adım

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir