Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden

Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden. Bayiler giderek daha fazla kapsamlı uygulama geliştirme hizmetleri sağlıyor; Bir bayi uygulama satıcısı olmak hem bireyler hem de işletmeler için kazançlı bir olasılıktır.

Uygulama Satıcı Bayisi, Mobil uygulama işi baş döndürücü bir hızla büyüyor. COVID-19 salgınının tetiklediği uzaktan çalışmanın yükselişi, sıradan mobil kullanıcıların günlük yaşamında mobil uygulamaların kullanımını artırdı.

Mobil uygulamalar artık oyun, yaşam tarzı, finans, e-ticaret ve yardımcı program dahil olmak üzere çeşitli kategorilerde popüler. 6 milyardan fazla insan cep telefonu kullanıyor ve bu rakamın sadece üç yıl içinde 7 milyarı geçmesi bekleniyor.

Mobil uygulamalara olan yüksek talebe rağmen, hedef kitlenize ulaşmadan önce fikirlerinizi koda dönüştürmeniz gerekiyor. Pek çok firma müşteri dostu mobil uygulamalar geliştirmeye yönelmesine rağmen, bunların önemli bir kısmı personel eksikliği ya da nasıl yapılacağını bilememektedir. Ayrıca, mükemmel bir iş çıkaran nitelikli uygulama geliştiricilerini işe almak, küçük firmalar ve tek girişimciler için zor olan zaman ve para gerektirir.
Uygulama geliştirme platformlarının ve uygulama satıcılarının devreye girdiği yer burasıdır.

Bu makalede, bir uygulama satıcısı olmanız için en önemli nedenleri gözden geçireceğiz.

Uygulama Satıcı Bayisi, Uygulama satıcıları, her türden işletme tarafından mobil uygulamalar oluşturmak için giderek daha fazla kullanılmaktadır.
Bir uygulama satıcısı olma konusunda hâlâ kararsızsanız, yeniden düşünmeniz için beş önemli neden:

Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden Özellikli Resim
Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden Özellikli Resim
Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden: Küçük işletmeler mobil uygulamalara yöneliyor.

Uygulama Satıcı Bayisi, Bu gün ve çağda net olan bir şey var: Her büyüklükteki işletme daha büyük bir kitleye ulaşmak için mobil uygulamalara yatırım yapmak istiyor. Ayrıca, birçok firma iletişim, süreç verimliliği ve operasyonlar için dahili uygulamalara ihtiyaç duyar. Şirket içi ve müşteriye yönelik şirket mobil uygulamalarının olanakları sınırsızdır ve giderek küçük firmalar için hayati bir araç haline gelmektedir. Ayrıca, e-ticaret platformlarının hızla genişlemesiyle, mobil öncelikli bir strateji gerekliliği kritik hale geldi.

Daha fazla kuruluş bunların değerini anladıkça mobil uygulamalara olan ihtiyaç daha da artacaktır. Ayrıca mobil uygulama geliştirme için aşırı sermaye harcamalarının önlenmesi gerekliliği de göz önünde bulundurulmaktadır. Kuruluşlar düşük maliyetli uygulama geliştirme seçenekleri ararken, mobil uygulama satıcıları kurtarmaya gelecek. Mobil uygulamalara olan talep tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğunu düşünelim. O zaman mobil uygulama satıcısı olmak kazançlı bir olasılık olabilecektir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden
Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden

Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden: Yeni Uygulama Bayileri için Düşük Maliyetli Bir Giriş Noktası

Uygulama Satıcı Bayisi, Başlangıç maliyeti, diğer herhangi bir iş gibi, girişte belirleyici bir unsurdur. Büyük bir sermaye talebi olan bir firmayı başlatmak zor olabilir. Ancak mobil uygulama bayisi olmak önemli bir yatırım gerektirmez. Son derece kısıtlı bir bütçeyle yapılabilirsiniz. Mobil uygulama bayi programlarının çoğu, bayiler için uygun aylık ücretlere sahiptir. Bu, yazılım dağıtıcılarının istedikleri kadar gelir elde ederken makul kar marjlarını korumalarına olanak tanır.

Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden: Mobil uygulamalar geliştirmek ve pazarlamak için basit bir yaklaşım

Uygulama Satıcı Bayisi, Doğru platformu kullanan herkes pratikte bir mobil uygulama satıcısı olabilirsiniz. Uygulama oluşturmak için herhangi bir teknik bilgiye ihtiyacınız yoktur. Çoğu mobil uygulama satıcı platformu, tek bir kod satırı yazmadan çarpıcı uygulamalar oluşturmanıza olanak tanıyan kodsuz bir geliştirme ortamı içerir. Herkes bu kodsuz uygulama oluşturma platformlarına katılabilir. Uygulama Satıcı Bayisi, Hemen uygulama satmaya başlayabilirsiniz. Önemli teknik ve tasarım becerileri gerektirmediği, şirket giderlerini düşürdüğü ve karlılığı artırdığı için daha kısa geri dönüş süresine sahip uygulamalar oluşturabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Ayrıca, farklı markalara sahiptirler. Birden fazla müşteriye karşılaştırılabilir uygulamalar sunabilirsiniz. Bu da karmaşıklık olmadan benzer müşterilere hitap etmenize olanak tanır.

Uygulama Satıcı Bayisi, Platformlar yerine kimlik bilgilerinizi kullanarak, sağlam bir uygulama satıcı programına uygun gördüğünüz şekilde mobil uygulamaları yeniden markalama, yeniden paketleme ve değiştirme olanağına sahipsiniz. Amaç, kapsamlı çözümler sunabilecek ve herkesin bir uygulama satıcısı olmasına sıfırdan yardımcı olabilecek ideal uygulama satış ortağını bulmaktır.

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden: Ekonomik çözümler satarken kar elde etmek

Uygulama Satıcı Bayisi, Günün sonunda, mobil uygulama satışı da dahil olmak üzere herhangi bir iş para kazanmakla ilgilidir. Uygulamalar oluşturmak, yalnızca onlar için ödeme yapmak isteyen müşterileriniz varsa veya bulabilirseniz anlamlıdır. Ancak, daha önce de anlatıldığı gibi. Artan mobil penetrasyon ve mobil uygulamalarla ilgilenen küçük şirketler talebi artırdı. Ortalama bir şirket içi geliştiriciden daha az parayla mobil uygulamalar üretirsiniz. Bu talebi kar marjlarınızı tehlikeye atmadan karşılayabileceksiniz.

Uygulama Satıcı Bayisi, Küçük işletmeler, bir bayi platformu kullanılarak hızla üretilebilen işlevseldir. Çekici bir uygulama için makul bir miktar ödemekten çok mutludur.

Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden
Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden

Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden: Sektörün genişlemesi daha yeni başlıyor.

Uygulama Satıcı Bayisi, Mobil uygulama işi, gördüğümüz gibi, son yıllarda patladı, ancak hala güçlü. Otobüsü kaçırdığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Uygulama trenine atlayıp para kazanmaya başlamak için çok geç değil. Daha fazla işletme müşterileriyle iletişim kurmak için mobil uygulamalara yöneldikçe, ihtiyaç daha da artacaktır. Ayrıca, endüstri oldukça çeşitlidir ve çok çeşitli uygulamalar için yeterli alan olmasını sağlar. Bayi potansiyeli gibi mobil uygulamalara olan talep de sınırsızdır.

Bir uygulama yeniden satış şirketi kurmak zor görünecektir. Ancak uygulamaları satan bu uygulamalar bunu kolaylaştırır.

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com
Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden
Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden

Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden: Sonuç

Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

Uygulama Sepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “Uygulama Satıcı Bayisi Olmak İçin 5 Neden” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir