WordPress İle Mobil Uygulama Yapma 2 Adım

WordPress İle Mobil Uygulama Yapma 2 Adım. WordPress, web siteleri için geliştirilmiş, içerik yönetimi sistemidir. İlk yazılımı geliştirildiğinde, blog sayfaları olan kişiler, kendi bloglarının içeriğini düzenlemede kullanırken, günümüzde, e-ticaret web sitelerinde de kullanılır hale gelmiştir. Web sitesini yönetmek, birden fazla resim, yazı ve video içeriklerini düzenlemek, ekleyip, kaldırmak oldukça zahmetli olmaktadır. Bu konuda yardımcınız, WordPress ile kolayca sitenizi yönetebilirsiniz. Kendinize ait bir web siteniz varsa, içeriği sade ve sayfa sayısı az ise, içerik yönetimini kullanmanıza gerek yoktur.

WordPress, Mesela, internet haberciliği için içeriği yoğun bir web sitesine sahip olmanız gerekir. İnternet haberciliği yapıyorsanız, web sitenizde çok fazla yazı, fotoğraf ve hatta video barındırmanız gerekmektedir. Bir yandan size ait haber sitenize reklam aldığınızda, reklam alanlarınızı yapmanız ve sürekli hareket halinde olan sitenizde değişiklik yapmak zorundasınız.

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.
WordPress İle Mobil Uygulama Yapma 2 Adım Özellikli Resim
WordPress İle Mobil Uygulama Yapma 2 Adım Özellikli Resim

WordPress, Güncel haberlerden insanları haberdar ederken, sürekli eski haberleri kaldırıp, yenisini eklemek gerekir. Bazı haberler içeriği bakımdan birden fazla fotoğrafa sahipse, içerik ayarlarını kullanarak, foto galeri oluşturmak gerekebilir. Özellikle bu gibi yoğun içeriği olan web sitelerinde WordPress kullanarak, birçok değişikliği yönetebilirsiniz. Mademki internet haberciği örneğini verdik, neden cep telefonundan haberleri takip etmeyesiniz ki. Günümüzde, android işlemciye sahip her telefon, birçok yeni uygulamayla karşılaşabiliyor. Haber sitenizi, WordPress ile mobil uygulama ayarlarından yapılacak birkaç değişiklikle, haberler sitenizi aynı ara yüz görünümü ile cepten takip edebilir hale getirebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

WordPress İle Mobil Uygulama Yapma 2 Adım
WordPress İle Mobil Uygulama Yapma 2 Adım

WordPress İle Mobil Uygulama Yapma 2 Adım: WordPress ile mobil uygulama nasıl yapılır?

WordPress, Teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ki, neredeyse hergün yeni modeller yeni uygulamalar hayata geçiyor. Telefonlar önceden sadece arama yapma ve mesajlaşmada kullanılırken, android işlemciler hayatımıza girdiğinden beri, çok fazla uygulama ile karşılaşmaktayız. Playstore uygulaması geldiğinde hayatımızı kolaylaştıracak birçok şey cebe girmişti. Fakat arka planda işleyen WordPress sistemi hala pek bilinmemektedir. Web sitesi olan kişiler kendilerine ait blogları varsa, ufak tefek değişiklikler için bu sistemi kullanmaktaydılar. Alış veriş siteleri daha fazla müşteri kazanmak için ve marka yolunda ilerlemek adına, web siteleri oluşturmaya başladılar.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.
WordPress İle Mobil Uygulama Yapma 2 Adım
WordPress İle Mobil Uygulama Yapma 2 Adım

WordPress, Cep telefonunun bukadar yaygın olduğu bir ülkede, bütün haberleri, alışveriş sitelerini ve bunun gibi birçok siteyi cebe indirmek mümkün hale geldi. Nasıl mı? Web sitenizin her zamanki kullandığınız kontrol panelinde görünen içerik sekmesini tıkladıktan sonra, web sitesi modülünü seçerek gerekli bilgileri isteyen boşlukları doldurduktan sonra kaydediniz. Buradan çıkıp, kontrol paneli bölümünün alt tarafında yer alan görünüm sekmesini tıkladığınızda karşınıza çıkan menü şablonlarından birini seçerek, menü tercihlerinden klasik menüye ayarlayınız. Yan taraftaki ön izleme bölümünden, web sitenizin nasıl göründüğünü inceleyebilirsiniz. Cep telefonuna aynı ara yüz ile görünen web sitenizin sayfalarına da aynı uyguladığınız şekilde girilmektedir.

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

WordPress, Bu uygulamayla kısa sürede siteniz cep telefonundan takip edilebilir hale gelecektir. Özellikle, cep telefonunun ve sosyal medyanın yoğun olarak kullanıldığı günümüzde, e ticaret sitenizin ara yüzü nasıl hazırlandıysa, aynı görünümde cep telefonlarında kullanılabilir hale gelmektedir. Mobil uygulamalar ile her şey daha kolay hale gelmektedir. Gün içerisinde yoğun tempoda çalışan insanlar, herhangi bir bankacılık işlemi için bile, gidip bankada sıra beklemek gibi vakit kaybına neden olabilecek işlemler için kolaylık sağlayıcı mobil uygulamaları kullanmaktadır. WordPress, Her işlemin cebe indiği günümüzde, web sitenizi ufak bir ayarlamayla cebe indirebilirsiniz. Bu sayede müşterilerinizin sayısını arttırabilir ve daha çok satış yapabilirsiniz. Ayrıca, WordPress içerisinde yer alan eklentiler bölümünden, sitenizin ihtiyacı olan eklentiyi bulup, aktif hale getirebilirsiniz. Uygulama, Playstore ve Appstore gibi kullanılmaktadır.

WordPress İle Mobil Uygulama Yapma 2 Adım
WordPress İle Mobil Uygulama Yapma 2 Adım
Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

WordPress İle Mobil Uygulama Yapma 2 Adım, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.

uygulamasepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “WordPress İle Mobil Uygulama Yapma 2 Adım” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir