Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım

Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım. Mobil uygulama kullanımı gün geçtikçe artmakta ve firmaları kendine çekmektedir. Öyle ki günümüzde sadece büyük firmalar değil, marketlerden kuaförlere kadar tüm işletmelerin mobil uygulaması bulunmaktadır. Mobil uygulamaların bize sunduğu en önemli özellik; işlerimizi kolaylaştırması ve zamandan tasarruf etmemizi sağlamaktır. Küresel salgının da etkisi ile beraber, önceden kendimiz yaptığımız birçok şeyi artık mobil uygulamalar aracılığı ile telefonlardan gerçekleştiriyoruz.

Sivil Toplum Kurum Mobil, Online fitness, online eğitim, toplu sohbetler, market uygulamaları ve daha birçok çözüm sayesinde evimizden önemli-önemsiz her işimi halledebiliyoruz. Sivil Toplum Kurum Mobil, Bu dönemde en çok ihtiyacımız olan uygulamalar; kalabalık ortamlar oluşturmayacağımız,salgın döneminde hem kendimizi hem de çevremizi koruyabileceğimiz, bizi bir arada gibi hissettiren uygulamalardır. Ancak Sivil Toplum Kurumları (STK) için bu nasıl sağlanır?

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.
Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım Özellikli Resim
Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım Özellikli Resim

Sivil Toplum Kurumları için Mobil Uygulamalar: Sivil Toplum Kurumları için Mobil Uygulama Çözümleri

Sivil Toplum Kurumları (STK) temeli; birlik, beraberlik ve dayanışmaya dayanan, insanların bir araya gelerek belli konular hakkında çözüm ürettiği topluluklardır. Ancak küresel salgın döneminde insanlar bir araya gelememekte ve haliyle STK yöneticileri ve üyeleri konular hakkında çözüm üretememektedir. Bunu kırmanın en iyi yolu STK üyelerini online ortamlarda buluşturmaktır.

Sivil Toplum Kurum Mobil, Sadece görüntülü konuşmak veya mesajlaşmak için günübirlik uygulamaları kullanabilirsiniz ancak kalıcı çözümler üretmek istiyor ve STK’nızı küresel salgın bile olsa yürütmek ve faaliyetlerine devam ettirmek istiyorsanız yazımızın devamı tam size göre! Sivil Toplum Kurum Mobil, Hazırsanız Sivil Toplum Kurumları için hazırladığımız mobil uygulama çözümlerini tek tek inceleyelim…

Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım: Üyeleri Organize Edin

Bir Sivil Toplum Kurumunda en önemli noktalardan biri; organize olmaktır. İnsanlar birlik olarak hareket ettiği zaman tüm sorunları çözebilir ancak birbirinden ayrı hareket ederlerse durum düşünüldüğünden de karmaşık hale gelebilir .Sivil Toplum Kurumları büyük topluluklardır. Birçok üyesi ve her üyesinin farklı düşünce yapısı vardır. Böylesine büyük ve farklı düşüncedeki insanları bir araya getirmek zor olabilir hem de küresel salgın döneminde! İnsanları bir araya getirmek için sürekli toplu konferans ya da görüntülü sohbet odası oluşturamayabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım
Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım

Sivil Toplum Kurum Mobil, Üyelerinizi organize edebileceğiniz en iyi yol mobil uygulamanızda buluşmaktır. Telefonlar konuşmak zorunda değiller, görüntülü olarak sohbete katılmak zorunda da değiller. Evde dışarıda ya da farklı bir mekanda olmalarının da  önemi yok. Telefondaki STK uygulaması sayesinde kolayca giriş yapabilir ve STK faaliyetlerini takip edebilir. Önemli durumlar için anlık bildirimler gönderilebilir veya uygulama üzerinden kişiye özel mesaj atabilirsiniz. STK Mobil uygulaması bütün üyelerin kullanabileceği harika bir çözümdür. STK faaliyetlerini mobil uygulamanız sayesinde üyelerinize iletebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım: Her Yerde Ulaşılabilir Olun

Sivil Toplum Kurumlarında, her alanda ulaşılabilir olmak, yeni üyeler kazanmak için çok önemlidir. Bir derneğe veya STK’ya katılmak isteyen bir kişi öncelikle arama motorlarında veya sosyal medya hesaplarında araştırmalar yapıyor. Online ortamlarda aktif bir kurumsanız, potansiyel üyelerin dikkatini çekebilir ve onları kurumunuza kazandırabilirsiniz. Tabii ulaşılabilir olmanın tek getirisi yeni üye kazanmak değildir. Sivil Toplum Kurum Mobil, Örneğin bir Hayvan Koruma Derneği’siniz, yaralı bir hayvan ya da yardıma ihtiyacı olan bir hayvan için, kullanıcılar online ortamlarda araştırma yaptıklarında ilk sizi görecek ve sizden destek talep edeceklerdir.

Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım
Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım

Onlara yardımcı olarak hem derneğinizin amacını gerçekleştirebilir hem de benzeri durumlarda insanların “önce” size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Ulaşılabilir olmak, özellikle online ortamlarda ulaşılabilir olmak için mobil uygulamanıza sosyal medya linklerinizi ve web sitenizin linkini paylaşabilirsiniz. Sivil Toplum Kurum Mobil, Bu sayede kullanıcılar sadece mobil uygulamanızı indirip istediği alanda(sosyal medya, web sitesi, forumlar) size ulaşabileceklerdir. Hem de birkaç saniye içinde!

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım: Üyelerinizi Memnun Edin

Bir Sivil Toplum Kurumunu ayakta tutan en önemli faktör hiç şüphesiz üyelerdir. Üyelerinizi memnun etmek, derneğinizin büyümesini ve gelişmesini sağlar. Üyelerinizi memnun etmek için mobil uygulamanıza, üyelerin kendi aralarında ve yöneticiler ile iletişime geçebileceği, fotoğraf paylaşabileceği, yorum yapabileceği, birbirleri ile takipleşebileceği özellikler ekleyin. Sivil Toplum Kurum Mobil, Ayrıca etkinlikler oluşturun ve oluşturduğunuz sayfada bunu, üyelere bildirin, önemli duyurular için anlık bildirimleri kullanarak STK uygulamanızın popülerliğini sağlayın.

Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım: Potansiyel Üyelere Erişin

Sivil Toplum Kurum Mobil, Günümüzde bir STK’ya sosyal olarak katılmaktan çekinen birçok kişi bulunuyor. Kurumunuz hakkında ilgisi olan ancak katılmaya hazır hissetmeyen kişiler için mobil uygulama üzerinden STK tanıtımınızı yapabilirsiniz. Böylelikle online ortamlarda derneğinizin kullanımını arttırabilir ve potansiyel üyelerinizi zamanı geldiğinde gerçek üyelerinize dönüştürebilirsiniz. Mobil uygulama ortamında Sivil Toplum Kurumunuzu tanıtmak hem kullanıcı erişimini arttıracak hem de de tanıtım yapmanızı sağlayacaktır.

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com
Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım
Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım

Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım: Üyelerinizden Bağış Alın

Sivil Toplum Kurumları, bağışlar ile kendini döndüren sosyal ortamlardır. Mobil ortamda kullanıcılara birçok hizmet verdiniz, peki STK’nız nasıl bağış toplayacak? Çok basit. Uygulamanıza bağış sayfası ekleyerek isteğe göre kullanıcılardan bağış alabilirsiniz. Sivil Toplum Kurum Mobil, Bağışlarınızı abonelik sistemi kullanarak herkese zorunlu hale de getirebilir veya uygulamanızı mobil uygulama mağazanıza ücretli olarak da ekleyebilirsiniz. Sivil Toplum Kurumunuz için en iyi çözüm hangisi ise onu seçebilir ve üyelerinizden bağış alabilirsiniz.

Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım: Sivil Toplum Kurumları için Mobil Uygulamalar Peki, Tüm Bunları Nasıl Yapacağım?

Sivil Toplum Kurum Mobil, Sivil Toplum Kurumunuz için mobil uygulama oluşturma; üyelerin sohbet etmeleri, takipleşmeleri, fotoğraf paylaşmaları, etkinlikler, bağış & abonelik gibi özellikleri beğendiniz ve Sivil Toplum Kurumları mobil uygulaması yaptırmak mı istiyorsunuz? Endişelenmeyin, Uygulama Sepeti bu noktada size yardımcı oluyor ve hayalinizdeki STK mobil uygulamasını kısa sürede hayata geçiriyor.

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.

Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

Uygulama Sepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “Sivil Toplum Kurum Mobil Uygulama 5 Adım” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir