Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde. Bir İşletmenin sonunu getirir. Bir restoranın tek amacının, kapıdan giren herkes için harika yemekler ve inanılmaz bir deneyimdir. Bu kesinlikle yanlış olmamakla birlikte, aslında insanların restoran hakkında, nerede olduğunuzu ve neden sizi ziyaret etmeleri gerektiğini bilmelerini sağlamak da amaç olmalıdır. Yukarıdakilerin tümü pazarlama şemsiyesi altındadır ve başarılı bir restoranın kilit unsurlarındandır. Sağlam pazarlama sayesinde, gece bazında rezerve edilmiş masaları görecek, daha fazlası için geri gelen müşterileri ve yeni müşterilerin tekliflerinin ne olduğunun farkına varacaklarını göreceksiniz. Bununla birlikte, mükemmel restoran pazarlama istenen etkiye sahipken, restoranlar yol boyunca pazarlama hataları yapabilirler. Burada en yaygın olanları tanımlayacağız, bu nedenle kaçınmanız gereken taktikleri bilerek, nasıl  yönlendirmeniz gerektiğini bileceksiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.
Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde Özellikli Resim
Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde Özellikli Resim

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde: Marka Kimliğiniz Olmalı

Dünyanın en başarılı restoran markalarından bazılarını düşündüğünüzde, onları anında tanıyabilir ve neler sunabileceklerini bilirsiniz. Birçok restoran pazarlama hataları, marka kimliği geliştirmemek; insanların da ilişki kurabileceği veya ilişki kurabileceği bir şey. Markanıza kişilik ve hikaye ekleyebilirseniz, müşterilerinizle bağlantı kurma olasılığınız daha yüksektir. Bu müşteriler daha sonra hikayenizin bir parçası olmak isteyecektir. Hikayenizde bir marka vaadi de geliştirebiliyorsanız, müşterilerinizin her zaman sunmak için elinden gelenin en iyisini yapacağınızı bildiği bir şey varsa,restoran pazarlama sağlam bir marka kimliği oluşturma yolunda iyi olacaksınız.

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde: Restoran Pazarlama Hatalarından Birisi Sağlam Bir Eylem Planı Yapmamak

Belirli bir planınız olmalı, hedeflerinizin ne olduğunu bilmeniz  gerekiyor. Bu hedeflere ulaşmak için kullanacağınız taktikleri bilmeniz gerekir. Restoran Pazarlama Hatalarından bir tanesi de Eylem Planının olmasıdır. Net ve iyi tanımlanmış bir restoran pazarlama planı olmadan, ilerlemenizi sürdürmek için herhangi bir yöne sahip olmak zor olacaktır. Kolayca işaretleyebileceğiniz hedefler koyduğunuzdan emin olun. Fikirler, Facebook sayfanıza 200 beğeniyi eklemek veya Cuma gecesi fazladan on masa için rezervasyon yaptırmak olabilir. Daha fazla insana ulaşmak’ gibi belirsiz olmak yerine, onlara ulaşıp ulaşmadığınızı kolayca ölçebileceğiniz hedefler oluşturun. Restoran Pazarlama Hataları sizi yolda bırakmasın.

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde: Aşağıda bir restoran pazarlama planı geliştirirken dikkat etmeniz gereken birçok nokta var:

– Yıl boyunca hangi kampanyaları yayınlayacaksınız? – Yıllık etkinliklerle kampanyaları nasıl bağlayabilirsiniz? – Bütçeniz ne olacak? – Hangi platformlarda müşterileri hedef alacaksınız? Bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını yaparak, en başından itibaren doğru yolda olacaksınız. Restoran Pazarlama Hataları yapmayacaksınız.

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde: Medyadan Kaçınmayın

Medya, ister yerel ister ulusal basın olsun, çok büyük bir etkiye sahiptir ve pazarlama çabalarınızda gerçek bir fark yaratabilir. Bazı restoranlar medyadan uzak durmaya karar verebilse de, düzenli kapsama almak son derece olumlu bir şey olabilir. Medyadaki kapsama alanı, sizden haberdar olan kişilerin sayısının artmasına ve çalıştığı yerle gurur duyacak çalışanlarınızın moralinin iyileştirilmesine yardımcı olacaktır.

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde: Kötü  Veya Yetersiz Tasarlanmış Web Sitesi

Günümüz toplumunda, herhangi bir restoran için bir web sitesine sahip olmak şarttır. Müşteriler ziyarete çıkmadan önce yerler hakkında daha fazla bilgi edinmek, evinden veya işyerinden menülere göz atmak, hatta çevrimiçi masa ayırtmak istiyorlar.

Restoranınızda bir web sitesi yoksa, hemen kendinizi rakiplerinizin arkasına koyuyorsunuz. Gezinmesi zor, zayıf tasarlanmış bir web siteniz varsa, müşterilerin başka yerlere bakma şanslarını arttırırsınız çünkü tam olarak müşterileriniz aradıklarını bulamazlar. Tüm mobil cihazlarda çalışan harika bir web sitesinde gezinmek kolaydır ve inanılmaz görüntülerin anında göze çarpmasını ve müşterilerin etkilenmesini sağlar.

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde
Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde: Mobil Pazarlamayı İhmal Etmek

Bir web sitesine olan ihtiyaçtan sonra, mobil pazarlamanın gücü de göz ardı edilmemelidir. Her zamankinden daha fazla akıllı telefon kullanıcısı olan insanlar hareket halindeyken bilgi ararlar. Bir restoran arayanlar söz konusu olduğunda, mobil kullanıcıların menülere anında erişmek ve bir masa ayırtmak istemeleri muhtemeldir. Mobil uygulamalar restoran dünyasında popüler yatırımları kanıtlıyor. Uygulama kullanıcılarına özel indirimler sağlayabilir, ziyaret için ödüller sunabilir ve menülere ve çevrimiçi rezervasyon işlevlerine anında erişim sağlayabilirsiniz. İşletmeniz için bir mobil uygulamaya yatırım yapmanın da birçok faydası vardır; bunlar, markanızı oluşturmanıza ve aldığınız rezervasyon sayısını artırmanıza yardımcı olabilir.

Mobil pazarlama, web sitenize gelince de ihmal edilmemelidir. Restoranınızın web sitesinin yerel arama sonuçlarında bulunmasını isteyeceksiniz, bu nedenle mümkün olan en iyi sonuçları elde etmek için hem geleneksel hem de mobil SEO taktiklerini uygulayın.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde: Ağız Kelimesini Unutmak

Restoran Pazarlama Hataları için önlem almanız gerekir. Günümüz dijital çağında bile, ağızdan ağıza kelimesi hala görmezden gelinemez. İnsanlar kararlarını başkalarının söyleyeceklerine dayandırır, bu yüzden insanların gücünü unutma! Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformları sayesinde bugünlerde müşterilerle iş yapmak çok daha kolay. İnsanların restoranınız hakkında düzenli olarak konuşmalarını istersiniz, bu yüzden katılımınızı teşvik edin, sorular sorun ve sizden sorulan soruları cevaplamayı unutmayın. Bununla birlikte, restoranınızın konuşmaya değer olması gerektiğini hatırlamak önemlidir, bu nedenle standartlarınızın düşmesine izin verir vermez, insanlar sizinle ilgili konuşmayı bırakmaya veya olumsuz bir ışıkla başlamaya başlar.

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde: Geri Bildirim Almamak

Bir restoran olmak, insanlarla yüz yüze konuşmak gibi hizmetiniz, yiyecekleriniz ve tüm deneyiminiz hakkında geri bildirim almak söz konusu olduğunda size büyük bir avantaj sağlıyor.Restoran Pazarlama Hataları için çok önemlidir. Geri bildirim alamayarak, küçük balonunuzda günden güne iyi geçiyor olabilirsiniz, bu da müşterilerin yaşadığı sorunlara ve sorunlara tamamen karşı gelmez. Tablolardaki geri bildirim kartları gibi teknikleri kullanın veya ayarlarınızı bıraktıktan sonra başvurabileceğiniz bir müşteri veritabanı oluşturmak için e-posta adresleri alın. En önemlisi, müşterilerinizle konuşun. Onlarla etkileşim kurarak, onlara değer verdiğinizi göstermiş oluyorsunuz. Onlara ilgi gösterirseniz, restoranınızdaki deneyimlerini nasıl buldukları konusunda dürüst bir inceleme sunma olasılığı daha yüksektir.

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde
Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde: Küçük Dokunuşlarda Eksiklik

Restoranda ücretsiz WIFI, köpekler için ön kapının dışındaki bir su kabı veya barda ücretsiz atıştırmalıklar gibi bu küçük ekstra dokunuşları sunmak, müşterilerin işinizi nasıl algıladığı konusunda büyük fark yaratabilir. Bu küçük dokunuşlar sizi diğerlerinden ayırmanızı ve farklı insanları kendi ortamınıza çekmenizi sağlayabilir. Restoran Pazarlama Hataları sizi olumsuz etiler. Örneğin, ücretsiz WIFI teklifi, sizi arkadaşlarıyla takılmak veya hatta yemek yerken kolej veya üniversite çalışmaları yapmak için ziyarete gelebilecek genç izleyici kitlesi için çekici bir teklif olabilir. Ücretsiz WIFI ile, restoranınızdaki insanların sosyal medyada check-in yapma şansını arttırıyorsunuz. Bu, maruz kalmayı artırır ve tercih ettikleri sosyal platform veya belirli bir inceleme tabanlı web sitesi aracılığıyla olup olmadığına bakılmaksızın gerçek zamanlı bir inceleme isteme fırsatı sunar.

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde: Ortaklıkları Gözden Geçirmek

İş dünyası yanlız  gibi görünse de, aslında diğer işletmelerle ortaklığın bütünüyle olumlu bir etkisi olabilir. Örneğin, gösteri gecelerinde özel fırsatları ziyaret edenlere teklif vermek için yerel eğlence mekanları ile ekip, daha fazla müşteri çekmenize yardımcı olabilir. Bu, özellikle şehrin etrafındaki diğer mekanlarda gösterilerin devam ettiği geleneksel olarak daha sessiz gecelerde özellikle avantajlı olabilir. Yerel bir spor takımına sponsor olmak bile topluma olan bağlılığınızı gösterebilir. Ekip üyeleri ve aileleri restoranınızı kullanmaya ve konuşmaya başlayabilir ve isminiz ve markanız gömlek sponsorluğu ve reklam panosu reklamları yoluyla daha fazla insanın önünde olacaktır.

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde: Google’da İşletmenizi Kaydetmek

Google, dünyadaki en büyük arama motoru olduğundan, insanlar restoranlar dahil olmak üzere herhangi bir şey ararken, gidilecek yer. İşletmenizi Google’a getirmenin en basit ve en hızlı yollarından biri bir Google İşletme profilim üzerinde hak iddia etmek veya oluşturmaktır. Bu, aramada yer alan, restoran, lokasyon, çalışma saatleri, web sitesi adresi, menüler ve incelemeler de dahil olmak üzere tüm önemli bilgilerinizin bulunduğu bir kart yaratacaktır. işletme restoranım google Bir profil oluşturmakta özgürdür ve Google, restoranınızı ararken bir kişi arama yaparken listenizde her zaman önceliğe sahiptir. Biri olmadan, insanların kim olduğunuzu, nerede olduğunuzu, ne sunmak zorunda olduğunuzu ve başkalarının sizin hakkında ne düşündüğünü kolayca fark etmeleri için büyük bir fırsatı kaçırıyorsunuz.

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde: Kriz Yönetimi Planlarının Eksikliği

Kriz güçlü bir kelime gibi görünse de, ani bir kötü tanıtım akışı bir restoran işletmesi için çok büyük sonuçlar doğurabilir. Bir restoranın, en az olası etkiyle yoluna devam etmesi ve diğer taraftan çıkması için atılması gereken adımlarla ilgili açık bir plana sahip olması gerekir. Yaygın bir hata, bir kriz durumunda çok geç hareket etmek. Olaydan bu yana geçen sürede, hasar çoktan yapıldı ve geri dönüş neredeyse imkansız. Sağlam bir kriz yönetimi planı bunun gerçekleşmesini önleyecek ve hangi problemler olursa olsun, siz ve personeliniz bunu çözmek için gerekli süreci bilmenizi sağlayacaktır.

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde
Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde: Sosyal Medyadan Kaçınmak

Bir restoran sahibi olarak sosyal medyayı kullanmasanız bile, potansiyel müşterilerinizin kullanılmaması anlamına gelmez. Sosyal medya, insanlara ‘sahne arkası’nın’ işinize bakmalarına, yiyeceklerinizin nasıl göründüğünü yayınlayabileceğiniz, menünüzdeki değişiklikler hakkında fikir edinebileceğiniz ve elbette bu önemli değerlendirmeleri yapılandırabilmenizi sağlar.

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde: Pazarlamanın Etkisini Ölçmemek

  Restoran Pazarlama Hataları sizin motivenizi düşürebilir. Dağıtmakta olduğunuz pazarlama taktikleri üzerindeki etkiyi ölçmek için zaman ve kaynak ayırmazsanız, yapmaya değip değmeyeceğini yargılamak neredeyse imkansızdır. Etkiyi nasıl ölçtüğünüz, kullandığınız pazarlama taktiğine bağlıdır. Bu, web sitenizi ziyaret eden kullanıcıların sayısına, bir broşür kampanyasından toplanan indirim kuponlarının miktarına, ücretli sosyal medya promosyonlarından elde edilen tıklamalara, her ay Twitter, Facebook veya Instagram’daki yeni takipçilerin sayısına veya düzenlediğiniz özel bir etkinliğe katılanların sayısı. Temel performans göstergeleri (KPI’lar) uygulandığında, gelecekteki pazarlama planlarınızı ve maliyetlerinizi doğrulamak için çok daha kolay bir zamanınız olur.Restoran Pazarlama Hatalarından kaçınmanız gerekir.

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde: Pazarlama İçin Bütçe Ayırmamak

Pazarlama yoluyla istenen etkileri elde etmek için stratejinize bir bütçe ayırmanız gerekecektir. Bir mobil uygulamaya yapılan yatırımdan, restoran işinizi mobil dünyaya, geleneksel reklam veya sponsorluk fırsatlarına yönlendirmek için, restoranınızı son derece iyi bir bütçeyle pazarlayabileceğinizi düşünmek çok büyük bir hatadır. Birikim yapmak için spekülasyon yapmanız gerekir ve restoran işinizin başarılı olmasını istiyorsanız, bunun gerçekleşmesi için zamana, paraya ve uzmanlığa yatırım yapmanız gerekir. 

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.

Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

uygulamasepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “Restoran Pazarlama Hataları 15 Madde” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir