Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol

Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol. Altın değerinde olan bu önerilerimizi dikkate alarak yapacağınız uygulamalar sizi zirveye taşıyacaktır.

Mobil uygulama tasarlamak günlük hayatta kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştırmak ve zamandan tasarruf edebilmelerini sağlamak  için hazırlanan uygulamalardır.  Hayatı kolaylaştırdıkları için birçok insan tarafından evde, iş yerinde ve seyahatlerde mobil uygulamalar tercih ediliyor.

Son yıllarda giderek artan akıllı telefon kullanımı nedeniyle mobil uygulama ihtiyacı artış gösteriyor. Gelişen şirketler iş dünyasında ki hedeflerini artırmak ve kısa zamanda fazla iş yapabilmek için mobil uygulama tasarlamak istemektedir.

Mobil uygulama; Uygulamanın projesi, uygulamadan beklenenler, yapım aşaması ve kullanılan teknolojiye bakılarak uygulamanın fiyat aralığı belirlenir. Uygulamaların sizlere sunmuş oldukları hizmetler düşünüldüğünde uygulama fiyatları maliyetli değildir. Sizlerde ihtiyacınıza uygun mobil uygulamaları seçerek istediğiniz özelliklerde yaptırabilirsiniz. Kendiniz bir mobil uygulama tasarlamak isterseniz vereceğimiz  önerilere dikkat edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.
Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol Özellikli Resim
Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol Özellikli Resim

Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol: Mobil Uygulama Özellikleri Nelerdir?

Mobil uygulama tasarlamak için önce uygulamaların hangi özellikleri taşıması gerektiğini mutlaka araştırmalısınız. Mobil uygulamaların olmazsa olmaz özelliği hızlı bir işleve sahip olmasıdır. Oluşum amacını tamamlayabilmek için mobil uygulamanın işlevselliği üstün teknolojiler ile işlenmelidir. İşlevselliğin yanında mobil uygulamalar vermiş olduğunuz komutlara hızlı ve seri bir şekilde cevap vermelidir.

Zamandan tasarruf edebilmenizin en önemli kriteri hızlı bir uygulamaya sahip olmaktır. İş yeri için kullanılan bir mobil uygulama kurumsal özellikler içermelidir. Kurumsal özellikte olmayan mobil uygulamalardan istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Kullanılan mobil uygulamalar yenilikçi ve güncellemelere karşı açık olmalıdır. Yenilikçi mobil uygulamalar sayesinde iş dünyasında ve sosyal hayatta kullandığınız uygulamadan tam verim alabilirsiniz.

Mobil uygulama tasarlamak sabit fiyat paketine sahip değildir. Uygulamanın içermiş olduğu özelliklere göre fiyatlarda artış olabilir. Mobil uygulamaları diğer uygulamalardan farklı kılan en önemli özellikleri detaylarıdır. Mobil Uygulama tasarlamak gerektiğinde detaylara ne kadar çok önem verirseniz uygulamanız farklı ve tercih edilen bir uygulama olur. En fazla tercih edilen mobil uygulamalar basit ve kolay anlaşılan uygulamalardır. Kullanıcılar karmaşık ve sıkıcı uygulamaları genellikle tercih etmezler.

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol
Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol

Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol: Mobil Uygulama Tasarlamak Aşamaları Nelerdir?

Mobil uygulama tasarlamak yapım aşamaları : projelendirme, analiz ve yayınlanma olmak üzere üç aşamadır. Mobil uygulamaların projelendirilme aşamasında uygulamanın ne için ve nasıl kullanılacağı göz önüne alınır. Kullanıcının ihtiyaçları belirlenir ve ihtiyaca göre kurusal ya da bireysel bir uygulama projesi hazırlanır. Mobil uygulama tasarlamak konum ya da ödeme sistemleri içermesi projelendirilme aşamasında gerçekleştirilir. Proje detayları en ince ayrıntısına kadar hesaplanarak tasarlanır.

Projelendirme aşamasında yaşanan bir aksaklık bütün projeyi olumsuz bir şekilde etkileyebilir. Bu nedenle proje evresi en özenli çalışılması gereken evredir. Mobil uygulamanın analiz evresinde oluşturulan proje tüm ayrıntıları ile analiz edilir ve denetlenir. Çizilen proje ile oluşturulan ürün tasarımı ile ilgili bağlantıları kontrol edilir. Son aşama yayınlanma aşamasıdır. Elde edilen mobil uygulama aşamalarını tamamlandıktan sonra uygun şirket tarafından yayınlanır.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol: Mobil Uygulamaların Yararları Nelerdir?

1-     Mobil uygulama sayesinde birçok ürünün alım ve satım işlerini gerçekleştirebilirsiniz.

2-     İşyerinizde zamandan kazanmak için mobil uygulamaların işlevselliğini kullanabilirsiniz.

3-     İş yerinizde mobil uygulamaları kullanarak kısa zamanda online olarak müşterilerinize canlı hizmet verebilir ve bu sayede müşteri portföyünüzü geliştirebilirsiniz.

4-     İş dünyasında her geçen gün artan rekabet yarışında bir adım önde olmak için son teknoloji yöntemlerinin kullanıldığı mobil uygulamaları mutlaka kullanmanız gerekiyor.

5-     Mobil uygulama tasarlamak mobil ticaret sahası sağlar.

6-     Mobil uygulamalar web sitelerine göre daha kolay güncellenebilir ve bu sayede daha uzun süre kullanım sağlar.

7-     Şirketinize ait mobil uygulamayı müşterileriniz akıllı telefonlarına tek tuşla indirebilirler ve bu sayede günün her saatinde sizin ürünlerinize ulaşabilirler.

8-     Mobil uygulama tasarlamak verilerin sanal ortamda en hızlı şekilde alınıp verilmesini sağlar.

9-     İyi bir tasarımı olan bir mobil uygulama müşterilerinin her zaman güvenini kazandırır. Bu nedenle mobil uygulamanızı tasarımına mümkün olduğunca özen göstermelisiniz.

10-   Mobil uygulamalar sayesinde günün her saatinde iş yerinizin reklamını yapma şansını kazanırsınız.

11-   Mobil uygulama sunmuş olduğu hizmetler ile karşılaştırıldığında uygun fiyatlı ve kullanışlıdır.

Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol
Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol

Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol: Mobil Uygulama Çeşitleri Nelerdir?

Mobil uygulama tasarlamak android uygulamalar ve ios uygulamalar olmak üzere iki çeşittir. İçeriğine bakıldığı zaman ios mobil uygulama android uygulama sistemlerine göre biraz daha maliyetli olabilir. Kullanmış olduğunuz cihazların altyapısı göz önünde alınarak uygun olan uygulamayı seçebilirsiniz.

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Mobil uygulamaların arasında ki en büyük fark işletim sisteminin hızıdır. Sunulan her iki sistem kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Müşteri portföyü ve iş için ayrılan süreler göz önüne alınarak mobil uygulama seçilebilir. Çeşitlerine göre mobil uygulama fiyatları değişiklik gösterir. Kullanmış olduğunuz mobil uygulama sistemi ne olursa olsun güncellenmeler hızlı ve başarılı bir şekilde tamamlanırsa uygulamanızdan tam verim almanız mümkün olur. Sizlerde geliştirmek istediğiniz uygulamayı hedef kitlenize bağlı olarak seçebilirsiniz.

Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol: Mobil Uygulama Fiyatları Nelerdir?

Mobil uygulama uygulamanın içermiş olduğu paketin doluluk oranına göre fiyatlandırılır. Uygulamayı uygun fiyatla alabilmek için genellikle paket almanız önerilir.Mobil uygulama fiyatının belirlenmesinde göz önüne alınan kriterler; uygulamanın kullanılacağı alan, uygulamanın ne kadar süre kullanılacağı, android ya da ios gibi çeşitleri, uygulama ekranı, veri saklama alanı ve veri saklama şekli ve bunların yanın da içermiş olduğu diğer özellikler tek tek hesaplanır. İhtiyacınıza uygun olan mobil uygulama paketlerini seçerek hesaplı bir şekilde uygulama edinebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil uygulamada ; sabit bir fiyatı olmamasının nedeni teknolojinin sürekli kendini yenilemesi ve yeni projelerin ortaya çıkmasıdır. Bu nedenle uygulama fiyatları yaşanan güncellenmeler ile birlikte farklılık gösterir. Son teknoloji ile geliştirilmiş mobil uygulamaları kullanmak ve güncellemeleri sürekli takip etmek isterseniz uygulamanın maliyeti artabilir.

Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol
Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol

Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol: Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyenlere 5 Öneri

1-     Mobil uygulama özellikle iş dünyasında çok fazla tercih edildiği için geliştirilecek olan uygulamanın diğer uygulamalardan farklı olması gerekiyor. Bu nedenle geliştirmekte olduğunuz mobil uygulama fayda sağlayan detaylar etrafında geliştirilmelidir. Detaylara ne kadar önem verilirse uygulamanın işlevi o kadar iyi olacaktır.

2-     Mobil Uygulama  kimlere hitap etmeli ve uygulamayı kullanacak olan kesim çok önemlidir. Uygulamayı kullanan müşteri portföyü göz önüne alınarak uygulama detaylandırılmalıdır. Kullanıcıların ilgi alanları göz önüne alınır ve uygulama güncellenir.

3-     Mobil Uygulama   kolay ulaşılır ve veriye ulaşımı çok kolay olmalıdır. Kullanıcılar basit ve kısa sürede istedikleri verileri elde edebilmelidirler. Sıkıcı ve zor olan uygulamalar insanlar tarafından genellikle tercih edilmezler. Bu nedenle uygulamada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta uygulamanın kolay olmasıdır.

4-     Teknoloji çağının yaşandığı bu günlerde internet erişimi hemen her noktada mevcut olabiliyor. Ancak geliştirmiş olduğunuz uygulamanın tercih edilebilir bir uygulama olması için mutlaka internet olmayan ortamlarda çalışıyor olmasına özen göstermelisiniz. Bu sayede birçok kesime uygulamanız ile hitap edebilirsiniz.

5-     Mobil uygulamanın farklı işletim sistemlerine uyum sağlayabilmesi gerekiyor. Bu sayede farklı ve kullanışlı bir sistem üretmiş olursunuz.  Mobil uygulamanızı geliştirirken diğer işletim sistemlerine uyumlu şekilde tasarlayabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.

Mobil uygulama tasarlamak isteyenler için saymış olduğumuz beş önerimiz sayesinde kısa zamanda geniş bir müşteri kitlesine ulaşmaları mümkün olacaktır. Bu önerilerin yanı sıra hızlı, işlevsel, basit ve uygun fiyatlı geliştirilen bir mobil uygulama her zaman kendisine geniş bir kitle bulabilir.

Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

uygulamasepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “Mobil Uygulama Tasarlamak İsteyene 5 Yol” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir