Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım

Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım. Günümüzde İnternet kullanıcıların %60 dan fazlası mobil uygulamaları tercih etmektedir. Mobil uygulamalar; İnternetsiz ortamda giriş imkanı olsun, hızlı ve kolay erişimi olsun, pratik çözümleri olsun web sitelerinden daha avantajlı olduğu ortada. Mobil uygulama ve mobil uygulama kullanıcıların artış gösterdiği bu dönemde mobil uygulama pazarlaması yapmak isteyenler ne yapacaklarını kara kara düşünür oldu. Bu makalemizde Mobil Uygulama Pazarlaması Nasıl Yapılmalıdır? anlatmaya çalışacağız. Gelin yakından inceleyelim.

Mobil Uygulama Pazarlama, Gelişen teknoloji ile satış alanları ve satışta kullanılan cihazlar değişse de satılan ürün ve pazarlamacılar ilk günkü gibi. Doğru pazarlama tekniği bir ürünün satışında en büyük etkendir. Mükemmel bir şekilde tasarlanan bir üründe kalitesiz bir üründe doğru pazarlama tekniği kullanan kişilerin elinde yeniden şekillenebilir. Teknolojinin gelişmesi ile pazarlama tekniğinin değiştiği apaçık ortada. Peki, Günümüzde doğru pazarlama nasıl yapılır? adım adım inceleyelim.

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.
Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım Özellikli Resim
Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım Özellikli Resim

Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım: Rakiplerinizi ve Pazar Ortamını Araştırın

Mobil Uygulama Pazarlama, Pazarda rakiplerinizin gerisinde kalmak istemezsiniz değil mi? İşe ilk olarak rakiplerinizi araştırarak başlayın. Satışları nasıl yapıyor? Hangi kampanyaları kullanıyor? Nerelerde reklam veriyor? bu soruları araştırın ve sonuçlarını analiz edin. Pozitif sonuçta bir çıkarım alırsanız sizde uygulayın. Aynı zamanda rakiplerinizin zayıf olduğu noktaların üstüne gidin. Rakiplerinizden bağımsız olarak pazar ortamını araştırmayı da ihmal etmeyin. Diyelim ki siz bir restoran uygulaması yaptınız. Kullanıcılar Restoran uygulamasından ne bekler? Hızlı sipariş sistemi, yemeğin lezzeti ve tabii ki Kampanya! Rakiplerinizin verdiği kampanyaları araştırın. Kullanıcıları kendinize çekecek kampanyalar oluşturun.

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım
Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım

Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım: Bütçenize Göre Hareket Edin

Mobil uygulama yapmak artık hiç te zor değil! uygulamasepeti üzerinden bir şirket, kurum veya firma içinde bulunmadan da kişisel mobil uygulamanızı oluşturabilirsiniz. Kabul etmek gerekir ki mobil uygulama oluşturan herkesin fazla bütçesi olmayabilir. Bu durumda ne yapmalıyız? Başarılı mobil uygulamalar genellikle verdikleri reklam ve kampanyalar ile ön plana çıkıyor. Mobil Uygulama Pazarlama, Kısa vadede “iş gelir” düşüncesi ile tüm parayı reklama harcamak uzun vadede sıkıntı yaşatabiliyor. Böyle durumlarda sosyal medyada ücretsiz bir biçimde reklamınızı yapabilir. Kullanıcılarınıza anlık bildirimler veya mailler göndererek uygulamanıza çekebilirsiniz. Mobil uygulama tasarlarken planlamanızı yapmayı ve bütçenize göre hareket etmeyi unutmayın!

Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım: Web Sitenizdeki Kullanıcıları Uygulamanıza Yönlendirin

Mobil Uygulama Pazarlama, Eğer başarılı bir web siteniz ve sizi seven kullanıcılarınız varsa web sitenizdeki kullanıcıları uygulamanıza yönlendirebilirsiniz. Yapmanız gerek sitenizde bir sayfa açmak ve bu sayfada mobil uygulamanızın avantajlarını anlatmak. Sayfanın en sonunda mobil uygulamanızın linkini vererek web sitenizdeki kullanıcıları mobil kullanıcılarınıza dönüştürebilirsiniz. Mobil Uygulama Pazarlama, Bu durumdan farklı olarak eğer bir web siteniz yoksa, kullanıcılarınız sizi sosyal medyadan tanıyorsa bir Landing Page sitesi tasarlayabilirsiniz. Landing Page tek sayfadan oluşan web sitelerine verilen addır. Bu siteler genellikle mobil uygulamasının reklamını oluşturmak için tasarlanır. Bu sayede ücretsiz bir şekilde uygulamanızın pazarlamasını yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.
Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım
Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım

Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım: Eğer Hiçbir Platformda Tanınmıyorsam

Mobil Uygulama Pazarlama, Eğer sıfırdan bir mobil uygulama yapacaksanız ve hiçbir platformda kitleniz yoksa uygulamayı yayına sunduğunuz mağazadan erişiminizi arttırabilirsiniz. Uygulama mağazasında öne çıkmanın en iyi yolu ilgi çekici bir logo ve isimdir. Mobil Uygulama Pazarlama, Mağazada markanıza iyi bir tanıtım yaptıktan sonra sosyal medyaya yönelebilir ve sıfırdan kendi kitlenizi oluşturabilirsiniz.

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım: Beta Testleri

Mobil Uygulama Pazarlama, Ne kadar dikkat ederseniz edin mobil uygulamanızda her zaman bir sorun çıkabilir. Uygulamanızı indiren kullanıcılar eğer bir sorunla karşılaşırsa, size ikinci bir şans tanımadan uygulamanızı silebilir. Mağazada aynı işlevi sağlayan yüzlerce seçenek olması kullanıcıların uygulamayı silmesinde en büyük etken olarak gözüküyor. Böyle büyük bir rekabet ortamında hatalarınızı kontrol etmeniz çok önemlidir. Hatalarınızı test etmek için beta testlerine başvurabilirsiniz. Beta testleri uygulama mağazalarının, uygulamayı yayına vermeden sunduğu hizmetlerden biridir. Değiştirdiğiniz her özellik için tekrar beta testi oluşturmayı ihmal etmeyin.

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım: Anketler

Mobil Uygulama Pazarlama, Anketler kullanıcı deneyimini ölçmek için en iyi yollardan biridir. Anketler uygulamanız için yapılacak en son şeydir diyebiliriz. Anketleri mobil uygulamanızda, sosyal medyada veya web sitenizde düzenleyebilirsiniz. Kullanıcılara uygulamadan memnun olup olmadıklarını sorun. Aldığınız cevaplardan çıkarımlar yapabilir ve uygulamanızı geliştirebilirsiniz. Uygulamanızı pazarlarken size en çok yardımcı olacak olan yine kullanıcılarınızdır. Anket sonunda verdiğiniz ödüller ile ankete katılımı arttırabilir ve kullanıcıları teşvik edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.
Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım
Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım

Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

uygulamasepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “Mobil Uygulama Pazarlama Strateji 6 Adım” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir