Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım

Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım. Mobil uygulamalara olan ilgi her geçen gün katlanarak artmaya devam ediyor. 2020 yılına yaklaşırken mağazalarda bulunan toplam uygulama sayısı 10 milyon civarında olduğunu biliyoruz. 2018 yılının ilk yarısında bu rakam 6 milyon civarındaydı. Yani son 2 senede mağazalardaki (App Store , Google Play…) mobil uygulamalar yaklaşık olarak 3-4 milyon arttı. Bu da son zamanlarda mobil uygulamalara olan ilgi ve özeni gösteriyor. Mobil uygulamalardaki bu artış firmalar kadar kullanıcılar arasında da rekabet ortamı yarattı.

Mobil Uygulama Etkileyeceği, Firmalar müşterilerine kolayca uygulamasını tanıtım reklamını yapabilirken, mobil uygulama tasarlayan ve bu alanda ön plana çıkmak isteyen kullanıcılar bu noktada biraz zorlanıyor. Reklam vermek için yeterli imkanı bulunmayan ve uygulamasını üst sıralara taşımak isteyen kullanıcılara bu yazımızda bazı önerilerde bulunacağız. Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım

Uygulama mağazalarında geçen kullanıcıların dikkatini ilk olarak isim ve logonuz ile çekebilirsiniz. Bu sebeple en çok önem vermeniz gereken isim ve logodur. Çünkü kullanıcının dikkatini çekemezsiniz içeriğine bakmadan direk uygulamanızı geçebilir. Bu konuda bizim size önerilerimiz nelerdir? Hadi detaylıca inceleyelim.

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.
Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım Özellikli Resim
Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım Özellikli Resim

Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım: İsim

Mobil Uygulama Etkileyeceği, Yukarıda da bahsettiğimiz gibi kullanıcıların dikkatini ilk olarak uygulamanızın ismi ile çekebilirsiniz. Uygulamanızın ismi, uygulama ile alakalı olduğu kadar dikkat çekici de olmalıdır. Örnek verecek olursak; uygulamasepeti kullanıcıların kendi uygulamasını yapabileceği bir mobil uygulama platformudur. Markamızın adında “Uygulama” konu ile alakalı bir anahtar kelimedir. “Sepeti” ise birden fazla uygulama yapılabileceğini ve admin panelinde bulundurabileceğinizi kast etmektedir. Benzer şekilde marka adınızı belirleyebilir ve kullanıcının dikkatini çekebilirsiniz. Tabii uygulama ismi konusunda tek taktik bu değildir. Bazı uygulamaların adında anahtar kelimesi ile ilgili hiçbir kelime bulundurmayıp dikkat çektiğini birçok sefer görmüşsünüzdür.

Eğer uygulamanızın konusunu ile özdeşleşmiş bir hayvan ismi, şehir ismi ya da çok bilinen bir kelime var ise bunu da uygulayabilirsiniz. Örneğin; Alarm uygulamalarında “horoz” ismini kullanabilir, “Horoz Saat”, “Horoz Alarm” ya da sadece “Horoz” ismini kullanabilirsiniz. Kullanıcılar hemen uygulamanızın alarm üzerine olduğunu anlayacaktır. Mobil Uygulama Etkileyeceği, Çünkü horoz, insanları erken uyandırması ve alarm ile özdeşleşmiş bir kelimedir. Bu tarz ayrıntılara dikkat ederek uygulamanızı daha isminden dikkat çekici bir hale getirmek sizin elinizde!

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım
Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım

Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım: Logo

Mobil Uygulama Etkileyeceği, Mobil uygulamanızın logosu en az isimi kadar önemlidir. İsimde söylediğimiz aynı özellikler logo içinde geçerlidir. İnsanların gözü ilk olarak isme ya da logoya çarpacaktır. Uygulamanızın ismine ya da logosuna ayrı ayrı anlam yükleyebilir ya da ikisini kombinleyebilirsiniz. Örneğin; uygulamanızın ismine “Horoz Alarm” deyip Logosuna da saatin içinde duran bir horoz ekleyebilirsiniz. Eğer logo ile ismi kombinlemek istiyorsanız logoya bir horoz koyup isme sadece “Alarm” da diyebilirsiniz. Ancak logo ile ismi kombinlerken dikkat edin. İsme ve Logoya yüklediğiniz anlamın mümkün olduğunca basit olması gerekir. Tüm kullanıcıların anlayabileceği bir anlamı olmasına dikkat edin. Mobil Uygulama Etkileyeceği, Aksi takdirde kullanıcı logo ve isim arasında bir bağlantı kuramazsa uygulamanızı incelemeden geçebilir. Mümkün olduğunca sade ve basit göndermeler yapın!

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.
Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım
Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım

Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım: Anlaşılır Ürün Açıklaması

Mobil Uygulama Etkileyeceği, Kullanıcılar uygulama adınızı ve logonuzu inceledi, beğendi ve detayları öğrenmek için uygulamanızın içerisine girdi. Bu noktadan sonra amacınız kullanıcının dikkatini çekmek değil, kullanıcıyı uygulamanızı indirmeye ikna etmek olmalıdır. Zaten kullanıcının dikkatini çekmişsiniz ve kullanıcı uygulamayı incelemeye başlamış. Yapmanız gereken uygulamanızı, özelliklerini ve avantajlarını anlatan kısa ve uzun ürün açıklaması yazmaktır. Uygulamanızı, mağazaya eklerken bu alanı doldurmak zaten zorunludur. Yani yapmanız gereken uygulamanızı iyi anlatmak ve diğer uygulamalara göre avantajlarını göstermektir. Anlaşılır bir ürün açıklaması girmek, kullanıcının uygulamayı indirmesine yardımcı olacaktır.

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım: Ekran Görüntüleri

Mobil Uygulama Etkileyeceği, Uygulamayı mağazaya eklerken istenen zorunlu alanlardan biri de uygulamanın ekran görüntüleridir. Uygulamanın ekran görüntülerini mağazaya eklerken kullanımın kolay ve sade olduğunu gösteren ekran görüntüleri seçmeye dikkat edin. Karmaşık görseller kullanıcının kafasını karıştırabilir. Hiçbir kullanıcı nasıl kullanacağını bilmediği bir uygulamayı indirmek istemeyecektir. Ekran görüntülerini seçerken dikkatli olun!

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com
Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım
Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım

Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım: Boyut

Mobil Uygulama Etkileyeceği, Uygulamanızın indirilmesinde önemli olan bir diğer faktör de uygulamanın boyutudur. Gerek telefondaki alan kısıtlılığı olsun gerek İnternet kotası olsun gerek de gelecek güncellemelerin daha da büyük olacağını bilen kullanıcılar olsun (kullanıcılar artık bu konularda çok daha bilinçli) boyutu az olan bir uygulama her zaman daha çok tercih edilmektedir. Mobil Uygulama Etkileyeceği, Tabii bunun da abartıya kaçılması uygun olmaz. Aynı kategorideki uygulamaların 50-60 MB civarında sizin uygulamanız 20 MB ise kullanıcı bu durumdan şüphelenecektir. Mobil Uygulama Etkileyeceği, Boyutu küçük olsun diye uygulamanın özelliklerinden kısmamaya da dikkat edin.

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.

Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

uygulamasepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “Mobil Uygulama Etkileyeceği Tasarım 5 Adım” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir