Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol

Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol. Artık günümüzde iyice değer kazanmaktadır. Onların çevrimiçi itibarlarını artırır.Ağızdan çıkan kelimeler temas noktasıdır. İş arkadaşlarınız, komşularınız ve arkadaşlarınızdan gelen bu parlayan yorumlar, insanları şirketinizi çevrimiçi olarak aramaya itebilir. Ancak, potansiyel müşteriler işletmenizi Google’a sokup olumsuz içerik bulduğunda ne olur? Veriler, olumsuz gözden geçirmeler ve makaleler nedeniyle işletmelerin beş müşteriden birini kaybetme riski taşıdığını gösteriyor. Bu, arama sonuçlarında markanızla ilgili zararlı içeriğin, müşteri edinme maliyetlerinizi daha da yükseltebileceği anlamına gelir.

Kobiler İçin Mobil, Bu iş sonu krizi olmasa da, gelişmek ve büyümek yeteneğinizi doğrudan etkiler. İnternette işinizle ilgili kötü bir şey yayınlanmamış olsa bile, içerik eksikliği markanızı gelecekteki sorunlara karşı savunmasız bırakabilir ya da hakkınızda daha fazla bilgi edinmek isteyen müşterileri kapatabilir. Google’ın ilk sayfasının on arama sonucu olduğunu unutmayın; bu nedenle, olumsuz içeriği uzak tutmak için şirketinizle ilgili en azından çok fazla söz etmeniz gerekir. Kobiler için Mobil Uygulamalar artık gereksinimdir. Çevrimiçi itibarımızdaki mevcut hasarı nasıl onaracağınızı ya da binlerce dolar harcamaksızın işinizi gelecekteki tehditlere karşı aşılamayı öğrenmek için okumaya devam edin.

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.
Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol Özellikli Resim
Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol Özellikli Resim

Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol: Kobiler İçin Mobil Uygulamalar Mükemmel Bir Yoldur

Kobiler İçin Mobil Uygulamalar, Tıpkı bunun gibi bilenmiş makaleler, yararlı bilgileri yeni bir izleyici ile paylaşmanın mükemmel bir yoludur. Şirketinizi yalnızca sektörünüzde bir otorite olarak konumlandırmakla kalmayacaksınız, aynı zamanda marka bilinirliği oluşturacaksınız. Kobiler İçin Mobil, Hatta sitenize sevk trafiği bile oluşturabilirsiniz! Ancak, katkıda bulunan makaleler yazarken elde edeceğiniz en büyük yarar bir itibar artışı olabilir. Faydalı, pozitif makaleler yayınladığınızda, Google’a şirketinizi arayan potansiyel müşterileri göstermek için başka bir içerik parçası veriyorsunuz.

Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol: Peki nereden başlıyorsun?

Kobiler İçin Mobil, İçerik yazacak yerleri keşfetmek için pek çok bütçeye zarar veren SEO platformları vardır, ancak en iyi araçlardan biri ücretsizdir – ve her gün kullanmanız ihtimali vardır. Google, endüstrinizdeki makale gönderimlerine açık olabilecek web sitelerini keşfetmek için mükemmeldir. Örneğin, bir kırtasiye işiniz varsa, “en iyi tasarım blogları” veya “en iyi düğün blogları” gibi konuları aramayı deneyin. Sonuçları daha da daraltmak için “bizim için yaz” veya “katkıda bulunun” gibi ifadeler ekleyin Kendinizi çok fazla kısıtlamayın yoksa harika fırsatları kaçırabilirsiniz. Kobiler İçin Mobil Uygulamalar ile başlayabilirsiniz.

Kobiler İçin Mobil, Ancak, içerik yazmaya başlamadan önce, temel bir kural vardır. Markanı satma. Katkıda bulunan makaleler yazarken hedefiniz asla kendini tanıtmamalı. Aslında, çoğu güvenilir web sitesi açıkça tanıtıcı içeriğe karşı – ve iyi nedenlerle – politikalara sahiptir. Bunun yerine, yazmak istediğiniz siteyi araştırın. İçeriğini okumak ve izleyicilerini anlamak için zaman ayırın. Okurlarına gerçekten değer verirseniz, yalnızca makale onlar için iyi performans göstermez, aynı zamanda hedeflerinize de ulaşır.

Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol: Aktif Sosyal Medya Olun

Kobiler İçin Mobil Uygulamalar çok önemlidir. Sosyal Medyada bu işin olmazsa olmazıdır. Bazı küçük işletmeler sosyal medyayı görmezden geliyor, çünkü müşterilerinin bu platformları kullanmadığını düşünüyorlar. Aslında, milyarlarca insan her gün sosyal medya kullanıyor, bu nedenle müşterilerinizin aralarında olma şansı çok yüksek. Dahası, sosyal medya işinizi geliştirmekle ilgili değildir, aynı zamanda çevrimiçi itibarınızı geliştirmek için inanılmaz derecede faydalı bir araçtır. Biri şirketinizi aradığında, sosyal medya profilleri genellikle Google’ın en üst sıralarında yer almaktadır; ancak, avantajlardan yararlanmak için profillerinizden daha fazlasını yapmanız gerekebilir. Pahalı bir ajans veya hatta bir sosyal medya yöneticisi kiralamanıza gerek kalmasa da, zaman zaman endüstrinizle alakalı içeriği büyük sosyal ağlarda yayınlamanız gerekir.

Kobiler İçin Mobil, Sektörünüzdeki Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest ve diğer niş ağlarıyla başlayın. Yukarıdaki iş örneğine devam etmek için, bir kırtasiye işi tasarımcıların buluşma yeri olan Dribble’da bir profile sahip olmak isteyebilir. Sosyal medyayı kullanmak için profesyonel olmanıza gerek yokken, kızgın bir çeteye neden olmamak için izlenmesi gereken birkaç kural vardır.

*  Endüstrinizle ilgisi olmayan sosyal trendleri takip etmeyin

*  Politikadan uzak durun (her zaman)

*  Gönderilerinizde hata olup olmadığını kontrol edin

*  Negatif yorumları silmeyin

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol
Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol

Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol: Topluluğunuza Yardım Edin ve Tanının

Topluluğunuza geri vermenin yollarını bulun ve yerel basına bu konuda bilgi verin. İnsanlar “ileri ödeme” hikayelerini severler, bu yüzden hikayeyi medyaya aktarırsanız öne çıkma şansınız olur. Kurumsal sosyal sorumluluk (KSS), işinizi önem veren bir marka olarak göstermek için harika bir yoldur ve haber web siteleri arama sonuçlarında çok fazla sıralama gücü taşır. Kobiler İçin Mobil, Etkinliğin bir videosu varsa, olumlu arama emlaklarını ikiye katlayabilirsiniz. Kırtasiye şirketleri, yerel bir yardım etkinliğinin tanıtımına yardımcı olmak için tasarım saatleri veya hatta kartlar bağışlayabilir. Basın açıklamasına, Google’ın arama sonuçlarında göstermesi için olumlu içerik, sosyal medyada paylaşılacak hikayeler ve hatta bağış için vergi indirimi elde edeceksiniz!

Kobiler İçin Mobil, Önemli bir mali katkı yapmadan, itibar artırıcı KSS’yi göstermenin birçok yolu vardır. Örneğin, yerel bir parkı güzelleştirmek için çalışanlarınızla bir topluluk temizliği planlayabilirsiniz. Ya da belki bir çorba mutfağında gönüllü. Eğer gerçekten haber değeri kazandırmak istiyorsanız, diğer yerel işletmeleri (hatta devlet görevlilerini) de gemiye alın. Ne yaparsanız yapın, çevrimiçi çabalarınız hakkında yazılmış birçok olumlu makalenin olduğundan emin olun. Kobiler İçin Mobil Uygulamalar hakkında burayı inceleyebilirsiniz.

Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol: Kobiler İçin Mobil Uygulamalar Halkla İlişkilerden Kaçınmamak

Basın bültenleri, şirketinizle ilgili haberleri medya yayınlarıyla paylaşmanın doğal bir yoludur. Katkıda bulunan makaleler geri gönderme ifadelerinden sıyrılmalı, ancak gerçekten kendiniz hakkında konuşacağınız yer burasıdır. Elbette, hayırsever faaliyetleriniz hakkında yerel medyaya basın bültenleri göndermelisiniz, ancak standart iş ilanlarını görmezden gelmeyin.Kobiler İçin Mobil, Medya kuruluşları, yeni çalışanları genişleten ve işe alan yerel işletmelerden bahsetmeyi çok seviyor. Gazileri veya öğrencileri özellikle işe almak istiyorsanız, söylenme olasılığını bile artırabilirsiniz. Mükemmel PR kapsamı almak kolay değil. Çok fazla editör için yarışıyor olacaksınız çünkü editörlerin çoğu günde yüzlerce sunumla doludur.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Neyse ki, göze çarpmak için kullanabileceğiniz birkaç püf noktası var. T.R.U.E’yi takip etmeyi seviyorum. Trend – Basın bülteninizi bir trend konusuna bağlayın Keyifli – Basın bültenini hazırlarken bir izleyici kitlesine sahip olun Benzersiz – Başkalarının henüz kapsamadığı yeni bir bakış açısı veya veri sunma Özel – Özel teklifler için bir içeriden içeriğe erişim sağlayın Yüksek profilli markanın gazetecilerden bahsetmesinin bir başka yolu da uzman alıntılarından geçiyor.

Kobiler İçin Mobil, Her ölçekteki işletme, ulusal medya kuruluşlarına uzman tavsiyesi verebilir. Bu sözlerin yararı, bilgelik sözlerinin genellikle şirketinizin ismine değerli bir backlink ile bağlı olmasıdır. Bununla birlikte, uzman tavsiyesi verirken satış şapkanızı çıkarmanız gerekecektir. Katkıda bulunan makaleler gibi, markanızın satışını değil, bir konuda uzmanlığınızı sunuyorsunuz.

Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol
Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol

Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol: Kobiler İçin Mobil Uygulamalar : Nasıl Başlarım?

Başarı oranınızı artırmak için birkaç ipucu:

İşini satma. Amacınız uzmanlığınızı sergilemektir. Ne kadar terfi ederseniz, teklifiniz o kadar az kullanılır. Kısa, basit, işlem yapılabilir bir teklif verin. Makaleyi kendiniz yazmaya çalışmayın veya yazmaya çalışmayın. İpuçlarınız bir veya iki cümle olmalı ve gerektiğinde uzmanlığınızın kanıtı olarak destekleyici kanıtları içermelidir. Taleplerinizi desteklemek için yazdığınız diğer makalelerle bağlantı bile kurabilirsiniz. Kobiler İçin Mobil, Önce kendini değil, şirketini  tanıt. Tavsiyeniz önemli olan, bu nedenle muhabirin kendinizi tanıtırken zamanını boşa harcamayın. İş unvanınızı işletme adınızla imzanıza koyun. Gazeteci siz veya şirketiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek isterse ulaşırlar.

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol: Çevrimiçi Değerlendirmeleri Yönet

Kobiler İçin Mobil, Olumsuz incelemeler, küçük işletmelerin arama sonuçlarıyla ilgili en büyük şikayetlerinden biridir. En iyi işletmeler bile hata yapar ve sadece bir öfkeli müşteriyi dikkat çekici bir inceleme yazmak için alır. Ayrıca, bir şikayeti anket verilerine göre dengelemek için 12 olumlu eleştiriye ihtiyacınız olacak. Bazen olumsuz eleştiriler bile meşru değildir. Acı bir rakip, itibarınızı zedelemek için adsız bir Ripoff Raporu bırakabilir veya hoşnutsuz bir eski çalışan aynı şeyi yapabilir. Sahte incelemeler en kötüsüdür çünkü onları kazanmak için hiçbir şey yapmadınız.

Parlayan bir çevrimiçi itibar elde etmek için, yalnızca kötü olanlardan değil, tüm incelemelerinizden haberdar olmak zorunludur. Sosyal medyada en iyi yorumları tanıtabilir ve web sitenize başvurabilirsiniz. Ve eğer onlar hakkında bir şey bilmiyorsanız olumsuz yorumları düzeltmek için harekete geçemezsiniz.

Kobiler İçin Mobil, Tabii ki, sizin için yorumları izleyecek çok sayıda şirket var, ancak bu tür hizmetler küçük işletmeler için uygun olmayabilir. Neyse ki, şirketiniz için Google Alerts kurarak ücretsiz bir dereceye kadar otomasyonun keyfini çıkarabilirsiniz. İşletmeniz çevrimiçi ortamda bahsedildiğinde bu hizmet size bir e-posta gönderecektir. Bildirimler, programınıza uyacak şekilde özelleştirilebilir – günlük, haftalık veya olduğu gibi. Yorumları veya yorumları bulmak için Google’daki işletme adınızı el ile de arayabilirsiniz.

Ancak tatsız bir şey bulduğunuzda aşırı tepki göstermeyin. Kötü değerlendirmeleri ele almadan önce tüm seçeneklerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Müşterilerinize saldırmak asla iyi bir fikir değildir, çünkü bu işinize kötü bir şekilde yansır. Bunun yerine empati göstermek ve hatayı düzeltmek için çaba göstermek.

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol: Hepsini bir araya koy

Kobiler İçin Mobil, Güçlü bir çevrimiçi itibar, otomatik olarak veya bir gecede gerçekleşmez. Dijital markanızın çevresine koruyucu bir bariyer inşa etmek zaman, emek ve eski moda dirsek yağ alır. Bu adımlardan herhangi biri çevrimiçi görüntünüzü oluşturmak ya da geri yüklemek için çalışacak olsa da, kalıcı bir etki görmek için hepsini bir araya getirmeniz gerekir. Kobiler İçin Mobil Uygulamalar onların başarı çıtasını yükseğe çıkarır.

Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.
Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol
Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol

uygulamasepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “Kobiler İçin Mobil Uygulamalar 7 Yol” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir