Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım. Çok değil, 20 sene öncesine kadar spa hizmetleri ve güzellik salonları zengin insanların kullandığı alanlar olarak betimlenir, sadece büyük ve işlek caddelerde bulunurdu. Ancak günümüzde güzellik salonları ve spa merkezleri her caddede, bazı bölgelerde her sokakta bulunur hale geldi. Geçmiş yıllara baktığımızda, insanlar zaman içinde bilinçli olarak güzellik merkezlerine ve kişisel bakıma olan bütçelerini bir hayli arttırdılar. Günümüzde insanlar, güzelliklerine ve bakımlarına daha konsantre ve bağımlı hale gelmiş durumda. Yılları geçtikçe kişisel bakım merkezleri çok daha fazla popülerlik kazanmakta.

Güzellik Salonu Mobil, Özellikle salon ve spa işletmeleri için uygulamaların ve web sitesinin keşfedilmesi ile salon ve spa endüstrisinde servis randevu rezervasyonlarının da önemi bir hayli artmıştır. Hayatı kolaylaştıracak ve işinizi ön plana çıkaran teknoloji, spa işletmesi için randevu rezervasyon uygulaması geliştirmesi ve salon işletmesi için randevu rezervasyon uygulaması gelişimi için salon randevu rezervasyon web sitesi geliştirme ve spa randevu rezervasyon web sitesi geliştirmeyi sürdürerek yapılabilir. Yine de son birkaç yıl göz önünde bulundurulduğunda mobil uygulamaların web sitelerine göre daha çok tercih edildiği görmek mümkündür. Peki, Gerçekten Güzellik Salonlarına Mobil Uygulama Gerekli mi?

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.
Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım Özellikler Resmi
Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım Özellikler Resmi

Güzellik Salonlarına Mobil Uygulama Gerekli mi?

Güzellik Salonu Mobil, Salon ve Spa, sürekliliği olan bir endüstridir. Saç tıraşı, masaj, pedikür ve manikür gibi hizmetler sıkça ihtiyaç duyulduğu gibi kabul edilir. Rekabetin ön planda olduğu bu meslek grubunda diğer salonlardan farklı olduğunu yansıtmak kullanıcılar için çok önemlidir. Günümüzde, birçok güzellik ve kuaför, müşterilerine uygunluk durumuna ulaşmalarına, randevularını almalarına ve yardım için bir uzmana danışmalarına yardımcı olan çevrimiçi bir planlama ve rezervasyon çözümü vermeye başlamıştır.

Güzellik Salonu Mobil, Müşterilerinize mobil uygulamaya erişim sağlayarak, kurumsal profilinizi göstermekle kalmaz, aynı zamanda tam olarak ihtiyaç duydukları şeyi sağlarsınız. İşletmeniz için özel bir mobil uygulama, daha fazla müşteri edinmenize yardımcı olabilir, tekrarlanan iş ve müşteri tutma gücünün kilidini açar. Kaplıcalar ve salonlar gibi küçük işletmeler için, bir mobil uygulama müşterilerle bağlantı kurmanın en kolay yoludur ve yeni pazarlama kanalları açılmasını sağlar. İyi bir kuaför uygulaması etkili bir şekilde işletme maliyetini artırmak için harika özelliklere sahip olmalıdır.

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım: Mobil Rezervasyonlar

Güzellik Salonu Mobil, Bu özellik sayesinde müşteriler, dahili takvimler aracılığıyla doğrudan mobil rezervasyonlara erişebilirler. Bu aynı zamanda personelinizin telefonda meşgul olmamasını ve müşteri ile ilgilenmesini sağlar. Müşteri açısındansa, özellikle aramakta tereddüt ettikleri takdirde, randevu almalarını kolaylaştırır. Son zamanlarda mobil uygulamaların gelişmesi ile birlikte kullanıcılar telefonla uğraşmak istemiyor ve mobil uygulaması sayesinde işletmeden kolayca randevu almayı tercih ediyor. Bunun en güzel örneğini yiyecek sektöründe görebilirsiniz. Güzellik Salonu Mobil, Bu özellik ayrıca, randevular planlandığında müşterilerin e-posta yoluyla bildirim almalarını sağlar. Uygulamanızda bu özelliğe sahip olmak, kolay randevu yönetimi sağlamada yardımcı olabilir ve daha fazla müşteri rezervasyonu yapmanıza ve randevuları arttırmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, randevu için isteğe bağlı bir ön taahhüt ücreti uygular.

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım: Sadakat Kartı

Güzellik Salonu Mobil, Bu muhteşem özellik her zaman kullanıcıların favorisidir. Ayrıca müşterilerin, rakiplerinize göre sizi seçmeye teşvik etmenin bir yoludur. Salon uygulamasındaki bu özellik, örneğin iki manikür satın alana bir pedikür hakkı bedava gibi mobil bir sadakat programı sunmanıza olanak tanır. Ürün satışlarınızı daha da artırmak istiyorsanız, müşterinize ücretsiz bir ürün sağlayan 5 + 1 kart yapabilirsiniz (şampuan, saç spreyi, saç kremi, saç maskesi.) Bu özellik sayesinde, kullanıcının kupon etkinliğini kolayca yönetebilirsiniz. Kullanıcılarınıza sizi tercih etmeleri için özendirici teklifler verin ve en sadık kullanıcılarınızı daha iyi ödüllendirmek için farklı seviyelerde avantajlar yaratın. Bir sadakat kartı oluşturmadan önce salonunuzun hedeflerine odaklanmayı unutmayın.

Ücretsiz hizmetler sunarak (saç kesimi, pedikür, saç boyası ve manikür) veya ücretsiz ürünü sunarak daha yüksek bir sadakat ve iade oranı elde edecek misiniz? Sadakat kartlarınızı sonlandırmadan önce her iki seçeneği de göz önünde bulundurun, çünkü ikisine de ihtiyacınız olabileceğini asla bilemezsiniz. Sadakat kartlarının daha güçlü bir müşteri oluşturmak ve karı artırmak için uzun vadeli bir stratejinin bir parçası olduğunu unutmayın. Zamanla ve sabırla faydaları göreceksiniz!

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.
Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım
Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım: Anlık Bildirimleri Kullanarak Özel teklifler Sunmak

Anlık bildirimler, kullanıcılarla iletişimde kalmanıza yardımcı olan bir bildirim sistemi uygular. Özel promosyonlar, etkinlikler, fırsatlar ve tekliflerle ilgili etkinlikleri sürmenizi sağlar. Müşterilere kolay güncellemeler ve önemli bilgiler sağlar. Anlık bildirimleri yerinde kullanmak çok önemidir. Çok fazla kullanmak kullanıcıları sıkabilir. Çok az kullanmak ise kullanıcıların kampanya ve tekliflerden haberdar olmamasına sebep olabilir. Güzellik Salonu Mobil, Bu özellik sayesinde, Android, iOS, Twitter ve Facebook’ta bildirimlerinizi yönetebilirsiniz. Uygulayabileceğiniz bir diğer özellik ise, müşterilerin bulundukları yerde uygulamaya girdiklerinde kilidini açtıkları GPS kuponları sunabilmenizdir. Sadece işinize eğlenceli bir boyut katmaz, aynı zamanda sadece salonunuzu ziyaret ettiği için müşterileri ödüllendirir.

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım: Stil Kütüphaneleri

Güzellik Salonu Mobil, İster kabul edin ister etmeyin, ünlülerin kestirdiği saç tiplerini taklit etmeyi seviyoruz. Sevilen ünlüleri yeni bir saç kesimi ile gören hayranları, aynı modeli yaptırmak için güzellik salonlarına akın ediyorlar. Ünlü takıntısı her zaman yüksek bir eğilimdir ve salonlar için bir fırsattır. Kullanıcılar, her zaman yeni saç görünümünün avantajını kaçırmamaya özen gösterir. Uygulamanıza heyecan verici özellikler tanıtabilirsiniz. Stil Kütüphaneleri ekleyerek ünlü saç modellerini ekleyip kullanıcıları salonunuza çekebilirsiniz. Bu sayede devamlı kullanıcılarınızın aksine yeni kullanıcılar kazanabilirsiniz. Güzellik Salonu Mobil Uygulamasını (Randevu Modülü) sadece randevu almak için değil, bu tarz kullanıcıları uygulamanıza çekecek özellikler de ekleyebilirsiniz.

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım: Haftanın Popüler Saç Kesimi

Bu özellik sayesinde çok sayıda popüler saç stilini görüntüleyebilirsiniz. Stil kütüphanesinden farklı olarak bu özellik daha çok kullanıcıların saç modelini değiştirmeye teşvik etmektir. Popüler bir resim yükleyin; stil ve saç kesiminin ayrıntılarını ve türünü açıklayın. Yüz kesimlerine göre saç şekillendirme ipuçlarını sunun. Güzellik Salonu Mobil, Ekstra millere gidin, müşterilerinize ilham verin, onları içeri girmeye ve yeni bir şeyler denemeye teşvik edin. Daha fazla müşteri çekmek için sosyal medya yayınınıza fotoğraflı bir etiket ekleyin.

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım: Blog Yazıları

Güzellik Salonu Mobil, Siz bir profesyonelsiniz. Yılların verdiği tecrübe ile kullanıcılara tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Özel olaylar ve düğünler, özellikle kadınların öne çıkması gereken alanlarda onlara tavsiyede bulunabilirsiniz. Kızlar her zaman eğlenceli, alışkan kesimler ve yeni kıyafetler arıyorlar. Saç şekillendirme önerileri ve saç görünümüyle ilgili tavsiyeler içeren haftalık bir blog yazısı yazarak kullanıcıların sizi takip etmesini sağlayabilirsiniz. Kullanıcılar blog yazılarınızı beğendiği takdirde sürekli uygulamanızı takip edecektir.

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com
Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım
Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım: Randevu Hatırlatıcıları

Her salon bu özelliği kendi uygulamasına dahil etmelidir. Bu muhteşem özellik sayesinde, mevcut müşterilerinize düzenli randevuları hatırlatmaları gönderebilirsiniz. Akıllıca ve proaktif davranın; Başka bir salonu ziyaret ederek işinizi etkileyebilecek müşteri segmentini kolayca elde edebilirsiniz. Tam bir adanmışlıkla, yıllık gelirinizi arttırmanıza yardımcı olacak daha fazla randevu alabilirsiniz. Güzellik Salonu Mobil, Randevu hatırlatıcılarını isteğinize göre( 30 dakika, 1 saat, 2 saat, 3 saat, veya 24 saat, ) belirleyebilirsiniz. Eğer bir kullanıcının unuttuğu randevuyu sizin bildirimleriniz sayesinde hatırlarsa uygulamayı asla telefonundan silmeyecektir. Rakiplerinizin önüne geçmek ve kullanıcı deneyimini arttırmak için randevu hatırlatıcılarını kullanmayı unutmayın

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması Mobil Uygulamada Dikkat Edilmesi Gerekenler

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım: Randevuları Yönetme ve Zamanlama

Güzellik Salonu Mobil, Planlama ve uygulama bu noktada çok önemlidir. Mobil uygulamanızdan randevu alan ve ilk kez salonunuza gelen bir kişinin öncelikle dikkat edeceği şey zamanında işi yapıp yapmadığınızı görmek olacaktır. Sonuçta mobil uygulamanız sayesinde sizi keşfetmiş ve diğer salonlardan farklı olduğunuzu düşünüyor! Eğer ilk kez salonunuza gelen bu kullanıcıyı randevu saati geçtikten sonra işlemini yaparsanız, bakımdan memnun kalsa da güvenini kaybedecektir. Sonuçta “Saçın güzel olmuş nerede yaptırdın?” diye soranlara “… Salonda yaptırdım. Randevu aldım yarım saat beklettiler” de diyebilir. “… Salonda yaptırdım. Randevu alıp gittim  hemen aldılar” da diyebilir.

Kullanıcı deneyimini yüksek tuttuğunuz takdirde markanızın duyulması çok daha kolay olacak ve haliyle müşterilerinizi de arttırabileceksiniz. Kullanıcıları salonunuza çekmek için 1 saatlik işi yarım saatte yaparım vaadi ile ümitlendirmeyin, sonunda çok daha zararlı çıkabilirsiniz!

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım: Müşterileri Elde Tutmak

Güzellik Salonu Mobil, Önemli nedenlerden biri müşterilerin elde tutulmasıdır. Salonu gibi işletmeler sürekli ihtiyaç duyulan işletmelerdendir( özellikle kadınların!). Bu sebeple salon sahipleri müşteriyi salona çekmekten çok müşteriyi elde tutmaya odaklanmalıdır. Ayrıca salon ve spa işletmelerinin çoğu müşteri verilerini koruyamamaktadır. Aslında, Salon ve Spa işletmelerinin çoğu müşteri ayrıntılarını bile bilmiyor. Oysa bazı nedenlerden dolayı Salon dükkanının veya bir Spa Merkezinin taşındığı açıkça belliyse, işletme kendi kimliğini kaybeder ve yeni bir yerde yeni bir işletme olarak başlar. Mobil uygulamanız sayesinde müşteri verilerine kolayca ulaşabilir, onlara bildirim gönderebilir ve taşındıysanız bile uygulamanız sayesinde kayıtlı herkese mesaj gönderebilirsiniz.

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım: Tanıtım

Marka bilinirliği çok önemlidir. Salon veya spa gibi alanlar yüksek rekabet ortamlarıdır. Rakiplerinizin önüne geçmek için kullanıcıları salonunuza kampanyalar kullanarak teşvik etmelisiniz. Reklam ve pazarlama da bu noktada çok önemlidir. Markalarının adını duyurmayan ve kullanıcıları salona çekmek için uğraşmayan salonların böylesine bir ortamda başarıya ulaşması mümkün değildir. Güzellik Salonu Mobil, Genellikle bu tarz işletmeler kullanıcı eksikliğinden dolayı işlerini kaybederler. Uzun vadede başarıya ulaşmak için kampanyalar oluşturmaya ve reklam vermeye özen gösterin.

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım: Güler Yüzlü Çalışanlar

Güzellik Salonu Mobil, İş büyümesiyle işi genişletmek söz konusu olduğunda, bir hizmet için hizmet sonucuna ve marka değerine dayalı bir iş performansı olmadan ölçeklendirmek oldukça zordur. Tabii ki, ekibi motive etmek ve randevuları serin tutmak için, çok sayıda şubeyi korurken veya işletmeyi genişletirken iyi adamların da aynı yüzü koruduğu düşünülmektedir. İşine sımsıkı bağlı ve güler yüzlü bir ekip, işletmeyi başarıya taşıyan aracın tekerleri gibidir. Hem kullanıcı deneyimini arttırmak hem de randevuları zamanında yetiştirmek için iyi bir ekip şart!

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım: Yeni bir müşteri edinmek

İş dünyasına sahip olmak ve bir firmayı yönetmek kolay değildir. Aslında sanal bir iş modeliyle tekerlek ekleyerek yeni insanlar kovalamadıkça, yeni bir müşteri getirmez. Dolayısıyla, yeni bir müşteri edinmenin büyük bir zorluk olduğunu düşünebiliriz, bu aynı zamanda sadece salon ve spa sektöründe değil, farklı sektörlerde de geçerlidir. Bu her zaman yeşil bir meydan okumadır. Yerinde sayarak sürekli kar etmek mümkün değildir. Yeni müşteri kazanmanın en iyi yolu, firmanızın tanıtımını yapmak ve kullanıcı deneyimi arttırmaktır. Güzellik Salonu Mobil, Eğer mobil uygulamaya sahipseniz, kurumsal bir profil çizebilir, kolay randevu ve bildirimler sayesinde kullanıcıları memnun edebilir ve başarıya ulaşabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım: Dijital Markalaşma

Güzellik Salonu Mobil, İstatistiklere göre teknolojinin gerisinde kalan firmaların(Uzun yıllar piyasanın içinde değilse) başarıya ulaşması çok zor görünüyor. Aslında bakarsak Yerel Salon ve Spa işletmeleri olmak hiç bir zaman kendi işlerine yeni bir taahhüt ekleme şansını bulamamıştır. Artan Marka Değerleri her zaman işinizi çeşitli yerlerden geliştirmenizi sağlıyor. Siz işinizde Dijital Dönüşüme adım atarken, ekibimize sorun.Hedeflenen bir alanda dijital pazarlama varlığı olan bir web sitesi veya mobil uygulama, dijital bir markalaşma ile gerçekten viral olmanıza yardımcı olur.

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım
Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım

Salonunuz için Bir Uygulama Geliştirmenin Yararları:

  • Bu bildirimler, dinamik bir bildirim sistemine yardımcı olan müşterilerle iletişimde kalmaktır.
  • Belirli müşterileri hedeflemek için konum teknolojisini uygulayabiliriz.
  • Müşterilerimize önemli bilgileri gönderebilir ve düzenli olarak güncelleyebiliriz.
  • Hem iPhone hem de Android platformları için bildirimleri uygulamak ve yönetmek, salonunuza ve spa işinize yardımcı olabilir.
  • Bir müşteri öncelikli bir randevu alırsa uzun kuyruklarda beklemesine gerek kalmazsa, sahibi e-posta veya SMS yoluyla bildirim alır. Buna göre plan yapabilir.
  • Müşteriler, mobil uygulamada listelenen seçenekleri kolayca seçebilirler.
  • Salon sahibi stoklarını düzenli olarak takip edebilir. Ayrıca, gerekli herhangi bir parça tükenirse sipariş verebilirsiniz.
  • Öğleleri envanterden ekleyebilir veya kaldırabilirler ve ayrıca her bir öğenin fiyatı ve ürünleri hakkındaki verileri detaylandırabilirler.
  • Spa ve salon işiniz için uygulamayı kullanarak stilistlerin kaydını kolayca tutabilirsiniz.
  • Mobil uygulamalar, nakit ödemeye gerek duymadan mobil ödemelere sahiptir.
  • Bu sayede müşterilere, banka kartı veya kredi kartıyla kolayca ödeyebilecekleri alan sağlanır.
  • Müşterilere teklif vermek, müşterileri çekerek işinizi arttırmanıza yardımcı olabilir.
  • Mobil Uygulamalar, müşterilerle güçlü bir bağ kurmanıza yardımcı olur.

Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

uygulamasepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “Güzellik Salonu Mobil Uygulaması 13 Adım” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir