Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım. Kendi harçlıklarını çıkarmak isteyen öğrenciler ya da ek gelire ihtiyacı olan kişiler, arayış içindeler. Ayrıca bazı ev hanımları da, evi bütçesinde destek olmak için, part time bir arama girişiminde bulunurlar. Bunun yanı sıra geçim sıkıntısı durumunda ki kişiler için de, part time işler son derece akıllı bir tercihtir. Ek gelir elde edilebilecek farklı alanlarla birçok iş bulmak mümkündür.

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım Özellikler Resmi
Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım Özellikler Resmi

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım : İnternet Üzerinde Part Time İş Bulabilirsiniz

Ayrıca, gelişen teknoloji gelişmeler neticesinde, internet üzerinden de yapılabilecek part time işler de mevcuttur. Editörlük yapabilir, resim düzenleyerek çeşitli işlerde çalışabilirsiniz. Günümüzde günün bir kısmını değerlendirmek isteyenler internet üzerinden çeşitli iş fırsatlarını değerlendiriyor. Bu işlerden en çok öne çıkan alanların başında sosyal medya uzmanlığı, editörlük hizmetleri geliyor.

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım : Part Time İşin Çalışma Saatleri

İş Kanununa göre, normal çalışma süresi haftalık 45 saat olarak düzenlenmiştir. Part time olarak ise, normal haftalık çalışma süresinin üçte ikisi yani 30 saat olması gereklidir. Haftalık olarak 30 saat ya da daha az çalışan kişi part time çalışan olarak kabul edilir. Bu durumda, part time çalışan kişiler, bir günde 7,5 saat olarak çalışmalıdırlar.

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım : Part-Time Bir çalışanın Yasal Hakları Nelerdir?

Tam zamanlı bir çalışan ile aynı haklara sahip olan part-time çalışanlar, eşitlik ilkesine göre tam zamanlı çalışanlar gibi, prim, yakacak yardımı, iletişim yardımı ve diğer ödemeleri de çalışma gününe göre ödenir.

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım : Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım: Part Time Yapılacak İşler Nelerdir?

Par-time ne iş yapabilirim diye aranmaya ilk olarak yakın çevreden başlamak gereklidir. Yakın çevrede bulunan,  kafeterya, fotokopi merkezleri, satış büroları veya fast food restoranlara başvurulabilir.

  • Öğrenciler, okulda birçok part time iş bulabilir.
  • Mağaza ve alışveriş merkezlerine de çalışacak onlarca farklı iş seçeneğinden yararlanabilir.
  • İnternetten bazı sitelerde editörlük ve yazarlık yapılabilir.
  • Üniversitelerin kantinleri, kütüphane ve bilgi işlem merkezlerinde de, üniversite öğrencileri part time iş bulabilirler. Tanıtım ve stand işleri yapmak ta mümkün olduğu gibi, kafeterya ve eğlence merkezlerinde part-time iş bulmak mümkündür.

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım : Özel Ders Hizmeti Vererek Kazanç Elde Edebilirsiniz

Öğrenciler ise ilerde çalışmak istedikleri sektörleri tanıma adına, part time iş yapabilirler. Öğrencileri için CV’lerine ekleyecekleri iş tecrübesi anlamına da gelir.  Part time çalışmalar arasına giren işlerden birisi, ders saati fazla olmayan öğretmenlerin özel ders vermesi sayılabilir.

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım : Part-Time Freelance Yazarlık Yapılabilir

Part-time iş ararken dikkat etmek gereken konular vardır. Bunlardan en önemlisi, ilgi alanına giren bir konu olmalı, sırf para kazanmak için, sevilmeyen bir iş tercih edilmemelidir. İnternetten iş bakılabilir. Ajanslara başvurulabilir. Freelance yazarlık yapılabilir. Tüm bunlar yapılmadan önce sevilen ve ilgi alanına giren bir iş olması önemlidir. Sizde Freelance yazarlık yaparak part time iş fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım : Part Time Çalışacak İş Seçeneği Oldukça Fazla

Ayrıca part time olarak, çeşitli marketlerin farklı departmanlarında çalışılabilir, kafelerde farklı hizmet birimlerinde çalışılabilir, hizmet sektöründeki birçok firmada, part time olarak çalışmak mümkündür. Bunun dışında eğer bitkilerden ve bitki yetiştirmekten anlanıyorsa, bahçıvanlık ve peyzaj hizmetlerini part time olarak yapmak mümkündür. Online olarak internet üzerinden de part time yapılacak işler vardır.

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım : Part Time Yapılabilecek İş Seçenekleri

Part time olarak çalışılabilecek işlerin sayısı oldukça fazladır. Anketör olarak günün belli saatlerinde çalışmak mümkündür. Çeşitli kongre ve organizasyonlarda görev alınabilir. Part time olarak grafikerlik yapılabilir. Antika satıcısı olarak bir antika dükkânında çalışılabilir. İnternet üzerinden de part time olarak sanal asistanlık yapılabilir. Kişisel eğitmenlik yapılabilir Spor salonlarını çok pahalı olması sebebi ile spor yapmak isteyen kişilerin birçoğu salonlara gidememektedir.  Sporcu geçmişi olan bir kişi, bazı öğrencilerine kişisel eğitim verebilir. Günümüzde part time çalışmak isteyenler için oldukça fazla seçenek bulunuyor.

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım : Part Time Çalışana Verilmesi Gereken Ücret

Part time çalışan işçiler, tam zamanlı çalışan işçilerle aynı haklara sahip oldukları için, part-time çalışanın ücreti hesaplanırken, tam süreli çalışanın bir aylık ücretinden yola çıkılır. Saatlik ücreti tam çalışanın maaşı baz alınarak belirlenmelidir. Tam süreli çalışanın bir saatlik ücreti ne ise part time çalışan işçinin de alması gereken saat ücreti aynı olmalıdır.

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım : Part Time Çalışmanın Avantajları Nelerdir?

Genellikle lise ve üniversiteli öğrenciler tarafından tercih edilen işlerden olan part time işleri, ek gelir olması için yapan kişilerde vardır.  Part time çalışırken para kazanırken, sosyal çevre edinebilir, kişi kendini geliştirir, yeni bir şeyler öğrenir. Bu sebeple part time işler, çalışanlara hem maddi hem manevi açılardan çok fazla artılar ve avantajlar sağlar. Part time çalışmanın avantajları, part time ne iş yapabilirim? diyen çalışan üniversite öğrencisi ise, teorik bilgi ve pratik beceri kazanarak, tecrübe sahibi olurlar. Aynı zamanda profesyonel iş yaşantısını da öğrenirler. Bu da ileriki iş hayatında başkalarına göre avantajlı olmalarını sağlar. Part-time çalışmanın diğer avantajı ise,  öğrenci veya ek gelir amacı ile çalışan kişi olsun,  maddi kazanç sağlamasıdır.

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım : Zamanı Daha Planlı Kullanma Becerinizi Artırır

Organize becerisi gelişerek, part time çalışan kişilerin, planlı ve de düzenli çalışan bir kişi olmasını sağlar.  Part time çalışan kişilerin, sosyal ve profesyonel çevreleri gelişir. Farklı insanları tanıdıkları için, herkesten bir şeyler öğrenerek farklı iletişim becerileri, yeni görüş ve farklı bakış açılarına sahip olurlar. Ayrıca, SGK gibi sosyal hakların getirilerine de sahip olurlar. Part çalışma belli saatlerde olduğu için kişinin kendisine de oldukça fazla zaman kalır. Boş zamanlar değerlendirilmiş olur.

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım
Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım : Mobil Uygulama Yaparak Part Time Çalışabilirsiniz

Mobil uyguma tasarımı yaparak ta part time çalışmak mümkündür. Herhangi bir işe sahip olmayan kişiler ya da bütçelerini ek kazanç ile biraz daha arttırmak için bir şeyler yapmak isteyen herkes ve çok para kazanmak isteyen kişiler, www.uygulamasepeti.com un sitesini kullanıp,  mobil uygulama tasarımı yaparak bu uygulamaya satabilirler. Bu sayede çok güzel ek gelirler elde edebilirler. Mobil uygulama tasarımı yaparak hem güzel paralar kazanma imkânı yakalanırken hem de ev ortamının rahatlığında ve de konforunda, para kazanma şansına sahip olunur.

Hem ev ortamının rahatlığında çalışma imkânına sahip olunduğu hem de kişinin çalışma saatlerini kendi belirleme şansı olduğu için,  çok kişiye mobil uygulama tasarlayıp, satarak para kazanma fikri cazip gelmekte ve tercih edilmektedir. Herkes Mobil Uygulama Hizmetinden Kolayca Yararlanabilir İş sahibi olsun ya da olmasın, part-time ne iş yapabilirim? diyen herkesin tercih etmiş olduğu, mobil uygulama yaparak ve satarak, ek kazanç elde ederek, daha fazla para kazanmak konusunda her türlü detaylı bilgi alabilmek için,  www.uygulamasepeti.com platformu rahatlıkla kullanabilir. Bunun yanı sıra da internet üzerinden mobil uygulama yolu ile uygulamasepeti aracılığı ile sizde ciddi kazançları part time olarak kolayca kazanabilirsiniz.

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım
Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım

Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

uygulamasepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “Ek Gelir Part-Time Yapılacak İşler 8 Adım” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir