E-Ticaret Mobil Uygulamaları 2 Adım

Teknolojide Yeni Soluk: E-Ticaret Mobil Uygulamaları 2 Adım. Gelişen teknoloji ile beraber ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor. E-Ticaret uyumlu web siteleri, sosyal medya pazarlamaları derken sıra E-Ticaret mobil uygulamalarına geldi diyebiliriz. Perakende pazarlama sektöründe yıllardır bitmek bilmeyen bir değişim var. Kullanıcılar hangisinin kolay ve güvenli olduğunu düşünüyorsa ona yöneliyor.

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

E-Ticaret Mobil, Açıkçası sosyal medya pazarlamaları pek güvenli bir seçim değil. Sosyal medyada o kadar fazla dolandırıcılık olayı oldu ki artık televizyonlarda bunlar ile ilgili kamu spotları çekilmeye başlandı. Sosyal medya pazarlamasının günümüzde pek popüler olduğu söylenemez. E-Ticaret Mobil, E-Ticaret uyumlu web sitelerine baktığımızda, uzun zamandır kullanıldığını ve kullanılmaya devam ettiğini görüyoruz. En azından güvenli bir seçim. Ancak son zamanlarda E-Ticaret uyumlu web sitelerin de popülerliğinin düşmeye başladığını görüyoruz. Bunun en önemli faktörü hiç kuşkusuz mobil uygulamalardır.

E-Ticaret Mobil Uygulamaları 2 Adım Özellikler Resmi
E-Ticaret Mobil Uygulamaları 2 Adım Özellikler Resmi

E-Ticaret Mobil, Öncelikle mobil uygulamaların web sitelerine göre daha hızlı ve kullanım kolaylığının hatırı sayılır miktarda daha fazla olduğunu biliyoruz. Sonuçta her gün kullanıyoruz değil mi? Instagram, Facebook, Twitter veya herhangi bir mobil uygulama, aynı platformun web sürümünden kat kat daha hızlıdır. Mobil uygulamaların güvenilirliğini konuşmaya gerek bile yok! Mobil uygulamalar yayına alınmadan önce uygulama mağazaları (Google Play ve App Store) tarafından max. 2 gün boyunca incelenir ve uygulama içerisinde tehlike veya dolandırıcılık ihtimali içerdiğinde anında red edilir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

E-Ticaret Mobil Uygulamaları 2 Adım
E-Ticaret Mobil Uygulamaları 2 Adım

E-Ticaret Mobil, Diyelim ki testi geçit sonrasında E-Ticaret uygulama sahibi bir müşteriye farklı bir sipariş yaptı ya da parayı alıp ürünü göndermedi. Kullanıcı böyle bir durumda hemen yorumlara uygulama sahibinin dolandırıcı olduğunu yazıyor ve uygulama mağazası ile iletişime geçip bu mobil uygulamayı şikayet ediyor. Uygulama mağazaları anında bu kişiye cezasını verecektir. E-Ticaret Mobil, Yani dönüp baktığımızda E-Ticaret uyumlu mobil uygulamaların hem güvenlik açısından hem de kullanım kolaylığı açısından diğer platformlardan daha iyi olduğunu görüyoruz. O halde E-Ticaret mobil uygulamalarını incelemeye başlayalım. Teknolojide Yeni Soluk:E-Ticaret Mobil Uygulamaları 2 Adım…

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

E-Ticaret Mobil, E-Ticaret Mobil Uygulamalarının web sitelere göre daha çok tercih edildiğini ve bunun nedenlerinden bahsetmiştik. Peki, diyelim ki sizin bir web siteniz var mobil uygulama sahibi olmak için aynı aşamaları tekrar mı geçeceksiniz? E-Ticaret Mobil, Hayır, rahat olun. Eğer E-Ticaret uyumlu web siteniz varsa oldukça kısa bir sürede mobil uygulama sahibi olabilirsiniz. Bu web sitelerin altyapısı Opencart ya da Woocommerce ile oluşturulmuş olması gerekmektedir.

E-Ticaret Mobil Uygulamaları 2 Adım
E-Ticaret Mobil Uygulamaları 2 Adım

E-Ticaret Mobil Uygulamaları 2 Adım: E-Ticaret Uyumlu Web Site – Mobil Uygulama Arasındaki Farklar 

E-Ticaret uyumlu web siteniz var ise mobil uygulamaya ihtiyacınız var mı? E-Ticaret Mobil, Gelin aralarındaki farkları inceleyim buna siz karar verin;

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.
  • Mobil uygulamalarda otomatik olarak konum avantajlarından yararlanarak kullanıcılara benzersiz teklifler sunabilirsiniz.
  • Mobil uygulamalarda daha hızlı ve daha güvenli alışveriş sayesinde devamlı müşterilerinizi arttırabilirsiniz.
  • Mobil uygulamalar sayesinde daha geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Sonuçta herkes akıllı telefon kullanıyor ama herkes bilgisayar kullanmıyor. Akıllı telefon kullananların çok büyük bir kısmı web üzerinden değil de mobil uygulama üzerinden alışveriş yapmayı tercih ediyor.
  • Mobil uygulamalar sayesinde(içerik indirme izni aldıysanız) İnternetsiz ortamlarda bile kullanıcılara eski verileri sunabilirsiniz. Bu sayede her zaman ulaşılabilir olur ve kullanıcının beğenisini kazanırsınız.
  • Anlık bildirimler sayesinde indirim, kampanya ve fırsatları birinci elden kullanıcılarınıza ulaştırabilir ve tek kuruş harcamadan reklamınızı yapabilirsiniz.
Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com
E-Ticaret Mobil Uygulamaları 2 Adım
E-Ticaret Mobil Uygulamaları 2 Adım

E-Ticaret Mobil, E-Ticaret uyumlu mobil uygulamalar hiç kuşkusuz web sitelerine göre çok daha kullanılmaya elverişlidir. Mobil E-Ticaret uygulamalarınız sayesinde satışlarınızı arttırabilirsiniz.

E-Ticaret Mobil Uygulamaları 2 Adım, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “E-Ticaret Mobil Uygulamaları 2 Adım” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir