Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım

Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım. Mobil uygulamaların hayatımızdaki yeri her geçen gün önem kazanıyor. Artık günlük işlerimizi dahi mobil uygulamalardan gerçekleştiriyoruz. Bu sebeple herkes günde saatlerce telefonunu elinde tutuyor. Marka tanıtımı yapmak isteyen şirketlerin ilk durağı da şüphesiz mobil uygulamalar haline geldi. Reklam sektörü için televizyon ve bilgisayarlardan sonra mobil uygulamalar da en az onlar kadar önemli.

Başarılı Android Uygulama, Ancak bu tarz reklamlar mobil uygulamaların telefonlardan kaldırılmasına sebep olabiliyor. Bugün bu yazımızda aynı verdiğim örnekteki gibi, Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım bunu inceleyeceğiz. Mobil uygulamamızın başarıya ulaşması ve başarısını sürdürmesi için ne yapmalıyız? Hadi başlayalım.

Kısa süre öncesine kadar kullanıcılar mağazada en çok indirileni veya en çok puan alan uygulamayı indiriyordu. Günümüzde buna pek güven kalmadı. Başarılı Android Uygulama, Bunun sebebi; uygulama sahipleri, geliştirdiği uygulama yüksek indirme sayısına ulaşana kadar reklam vermemesi ya da çok az reklam vermesi. Buraya kadar herhangi bir sorun yok, ancak uygulama sahipleri, uygulaması başarıya ulaşınca kârını arttırmak adına sürekli reklam vermeye ve sadece kâr amacı gütmeye başladı.

Bunu uygulayan firmalar o kadar fazla ki kullanıcılar artık yüksek puana ulaşmış uygulamalara dahi güvenmiyor. Peki, bunu nasıl kırarız? Kullanıcının güvenini nasıl kazanırız?

Uygulama Sepeti Blog Nedir? Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.
Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım Özellikli Resim
Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım Özellikli Resim

Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım: Kullanıcı Deneyimini Arttırın

Başarılı Android Uygulamaların Ortak Özellikleri

Başarılı Android Uygulama, Her şey ufak bir kıvılcımla başlar. Uygulamanızı Google Play’a ilk eklediğinizde bir süre aramalarda dahi çıkmayacaktır. Bunun sebebi aynı Google Arama Motorunda olduğu gibi. İndekslenmesi ve aratıldığında çıkması birkaç hafta sürecektir. Doğal olarak ilk bir ayda kullanıcı sayınız çok az olacaktır. Zaten az kişi var diye önemsememezlik yapmayın. Başarılı her mobil uygulamanın yolu bu aşamadan geçmiştir.

Şimdilerde çok ünlü çok popüler olan uygulamalarında bir zamanlar 10-15 indirmesi vardı. Yapmanız gereken elinizde kaç tane kullanıcınız varsa onlara en iyi şekilde davranmaktır. Kullanıcı deneyimini arttırın! İlk olarak uygulamanın sorunlarını gidermek gerekir. Başarılı Android Uygulama, Açılmayan sayfalar, içi boş olan sayfalar veya hatalar varsa kısa sürede düzeltmeye başlayın. Yoksa uygulamanızı yeni indiren kişi birkaç dakika içerisinde kaldıracaktır.

Başarılı Android Uygulama, Size gelen mesajları ya da Google Play üzerinden yapılan yorumlara (kırıcı da olsa) cevap verin. Bu durum, sizin kullanıcıları önemsediğinizi gösterecektir. Ayrıca eğer uygulamanızda yüksek kalitede resimler varsa boyutlarını düşürün. Kullanıcıların İnternet hızına göre uygulamanın geç açılmasına sebep olabilir. Bu durumda kullanıcılar asla “İnternetim yavaş ondan açılmadı demez” “uygulama arızalı” der ve uygulamanızı kaldırır. Yüklediğiniz resimler, videolar ya da uygulamayı yavaşlatacak herhangi bir dosyayı en kötü sistemlerde çalışacak şekilde hazırlayın.

Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım
Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım
Uygulama Sepeti Hakkımızda, Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım: Başarılı Android Uygulamaların Ortak Özellikleri Düşük Pil Tüketimi

Başarılı Android Uygulama, Mobil uygulamaları diğer cihazlardan ayıran en önemli özellik tabii ki kolay erişimidir. Şarjsız, kablosuz veya ekipman ihtiyacına gerek duymadan gün boyu kullanabiliriz. Tabii şarjımız bitmezse. Mobil uygulama kullanıcıların dikkat ettiği en önemli noktalardan biri de bu “çok şarj götürür mü?”. Kullanıcılar Telefon ayarlarından birkaç saniye içinde hangi uygulamanın ne kadar şarj götürdüğünü görebiliyorlar. Bu sebeple geliştireceğiniz uygulamanın çok şarj tüketmemesine dikkat etmelisiniz. Başarılı Android Uygulama, Aynı yavaş İnternet bağlantısında olduğu gibi kullanıcıların düşük pil ömürlü cihazları olabilir. Bizim bu noktada yapmamız gereken tek şey uygulamayı her cihaza uygun bir şekilde geliştirmektir.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir? Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir. Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Başarılı Android Uygulama, Aslında bunu yapmak çok da zor değil! Fazla özellik kullanan uygulamalar diğerlerine oranla daha fazla ısınır ve şarj yer. Yani; Konum, Bluetooth, Animasyon, Video gibi özellikler çok şarj tüketir. Tabii ki kullanmayın demiyoruz. Ancak hepsini bir arada kullanırsanız sorun olabilir. Örneğin; oyunlar gibi. Hepimiz Google Play’daki oyunları biliriz. Grafik ve animasyon içeren oyunu oynarsın, kaybedince karşına bir reklam çıkar. Bu mantıkta üretilen uygulamalar çok fazla şarj tüketir. Hem animasyon hem video reklam uygulamanızı sıkıntıya sokabilir. Eğer ticari bir uygulamanız varsa endişelenmeyin, bu tarz uygulamalar fazla şarj tüketmezler…

Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım
Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım

Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım: Başarılı Android Uygulamaların Ortak Özellikleri Evrensel Mobil Uygulamalar

Başarılı Android Uygulamaların Ortak Özellikleri

Başarılı Android Uygulama, Geliştirdiğiniz uygulama sadece Türkiye’de mi popüler olsun istersiniz yoksa tüm dünyada mı? Tabii ki tüm dünyada olsun istersiniz. Evrensel Mobil Uygulamalar başarıya ulaştığı takdirde uygulamanızın bilinirliği aynı zamanda markanızın popülerliği artacaktır. Hem çok fazla para kazanacaksınız hem de bundan sonraki geliştireceğiniz uygulamalarda ya da herhangi bir işte potansiyel kullanıcı kazanacaksınız. Her uygulama geliştiren kişinin hayali; uygulamasının evrensel hale gelmesidir. Peki bunu nasıl başarabiliriz? Tüm dünyaya nasıl hitap edebiliriz? Öncelikle yapılması gereken çok açık, uygulamanızı anlamaları lazım.

Mobil Uygulama Sepeti Nedir? Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Dil desteği şart!  örneğin; Uygulama Sepeti üzerinden geliştirilen uygulamalarda kolayca bunu sağlayabilirsiniz. Hali hazırda Uygulama Sepeti’nde 3 dil desteği, bulunuyor. Sadece İngilizce kullansanız bile başarıya ulaşabilirsiniz. Dil desteğini sağladıktan sonra uygulamanızın kullanıldığı bölgelere(o bölgeye göre) özel seçenekler ekleyebilirsiniz. Başarılı Android Uygulama, Bu sayede kullanıcıların gözünde o bölgenin bir insanı gibi gözükebilir ve popülerliğinizi arttırabilirsiniz.

Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım: Başarılı Android Uygulamaların Ortak Özellikleri Uygulamanızı Güncel Tutun

Kullanıcılarla sürekli ilgilenmeniz onların hoşuna gidecektir. Bu başlığı sakın yanlış anlamayın. Güncel tutun derken uygulamayı sürekli güncellemeyi kast etmiyoruz(kullanıcılar güncellemeleri hiç sevmez). Bahsettiğimiz gündemde yer edinmiş ya da yeni ortaya çıkmış gibi şeyleri uygulamanıza dahil edin. Bu Sevgililer gününe özel indirim olabilir, COVID-19 hakkında makale olabilir ya da yeni bir özellik olabilir.

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com
Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım
Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım

Başarılı Android Uygulama, Sizin uygulamanız ile ilgilenmeniz kullanıcıların hoşuna gidecektir. Üstelik sadece bu değil! Hataları giderin, mesajlara cevap verin, uygulamanızın sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlar yapın eğer imkanınız varsa kullanıcılarınız için sosyal etkinlikler düzenleyin. Bu sayede uygulamanız dikkat çekecektir.

Bu adımları uygularsanız, mobil uygulamanız en çok indirilen mobil uygulama olur demiyoruz. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki uygulamanızın indirildikten sonra silinmesini istemiyorsanız bu adımları uygulayın.

Uygulama Sepeti Abonelik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ ziyaret edebilirsiniz. Uygulama Sepeti Bayilik Fiyatları, Daha detaylı bilgi almak için https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ ziyaret edebilirsiniz.

Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım, Sonuç bölümüne gelmiş bulunuyoruz. Makalemizin sonuna geldik. Mobil Uygulama Geliştirme çok kolay olmayan uzun bir proje yönetim sürecidir. Çalışmalarınız zaman alabilecek bir yaşam döngüsüdür. Eğer ki zamanım yok ve kodlama bilmiyorum ve çalışacak bir ekibim yok bana bir uygulama lazım veya kendim uygulama geliştirmek istiyorum, hem de kodlama bilmeden sürükle bırak yöntemi ile yapmak istiyorsan uğrayacağınız adres https://uygulamasepeti.com/

Uygulama Sepeti sektöre liderlik eden Mobil Uygulama Geliştirme platformudur. Profesyonel ekibi ve destek sayfası sayesinde Mobil Uygulama hakkında kolayca arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Bu yazımızda “Başarılı Android Uygulama Özellik 4 Adım” yazısını inceledik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Makalelerimizin devamına blog sayfamızdan ulaşabilir ve Destek Uygulama Sepeti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Soru, öneri ve görüşlerinizi bize destek@uygulamasepeti.com iletebilirsiniz. Bizi sosyal medyadan Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest takip edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Blog Nedir?

Değerli okuyucularına Dijital Pazarlama, Mobil E-Ticaret, Mobil Uygulama, Uygulama Geliştirme, ASO(App Store Optimizasyonu) ve No-Code Platform alanlarında ücretsiz bilgi içeriği sağlayan Uygulama Sepeti’ne ait blog sitesidir.

Uygulama Sepeti Hakkımızda

Uygulama Sepeti, Kullanıcılarının ihtiyacı doğrultusunda mobil uygulama geliştirme hizmeti sağlayan mobil uygulama ajansıdır. Herhangi bir yazılım bilgisi olmadan Android ve İOS mobil uygulamalar oluşturabilir ve Google Play ve App Store’da yayınlayabilirsiniz.

2014 Yılından beri, Profesyonel ekibimizle Mobil Uygulama Geliştirme sektöründe hizmet veriyor ve tamamıyla teknolojik dönüşüme yöneldiğimiz bu günlerde kullanıcılarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Uygulama Sepeti, hızla büyüyen, kendini sürekli geliştiren ve kullanıcı beklentilerini karşılayan mobil uygulama ajansıdır. Alanında uzman iş arkadaşlarımız ile kullanıcılarımız için yepyeni modüller geliştiriyor ve platformumuzu zenginleştiriyoruz.

Mobil Uygulama Olusturma Platformu Nedir?

Uygulama Sepeti çok kolay Mobil Uygulama Oluşturma, Mobil Uygulama Geliştirme ve Yönetme Platformudur. Bu platform ile işletmeler ve bireyler birkaç saat içerisinde hazırladığı iPhone ve Android uygulamalarını yayınlamak üzere gönderebilir.

UygulamaSepeti’nin Web arayüzü ile çözüm odaklı lokasyon/iletişim, indirim kuponları, video, audio, resimler, RSS besleme, Twitter/Facebook vs. gibi hazır modüller bulunur. Sürükle bırak yapısı ile platform kullanıcılara kolaylıkla Mobil Uygulamalarını kodlama bilmeden geliştirmeyi sağlar.

Uygulama Sepeti Platformu Standart Abonelik Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 1 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 3 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 5 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-fiyatlari/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti Bayi Fiyatları

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, ücretli Mobil Uygulama Oluşturma Hizmetini sağlayan şirkettir. Mobil Uygulama Aylık Abonelik 3 farklı İsimde Hizmet Vermektedir. Standart Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız, Toplamda ve sadece 10 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur.

Full Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 25 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip olur. Pro Abonelik Hizmetine Sahip Kullanıcımız,Toplamda ve sadece 50 adet Mobil Uygulama Oluşturma Hakkına sahip Olur. Ödemeler Uygulama Sepeti Web Sitemizde Aylık Olarak Yazmaktadır. Fakat Ödeme İşlemi Yıllık Olarak Yapılmaktadır.

Ödeme İşlemi Tüm Kredi Kartlarıyla Anlaşmalıdır ve Ödeme İşleminizi 3D Güvenlik ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi Almak İçin https://uygulamasepeti.com/mobil-uygulama-bayilik/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama Sepeti İletişim

Uygulama Sepeti İletişim, Mobil uygulama hedeflerinizi gerçekleştirirken yardımcı olmayı çok isteriz, lütfen nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda konuşmak için formu doldurun, arayın veya e-posta gönderin ve mobil uygulama konusunda yaşadığınız sorunları bize bildirin. destek@uygulamasepeti.com

Mobil Uygulama Sepeti Nedir?

Mobil Uygulama Sepeti, masaüstü ortamında uygulamamızı geliştirdiğimiz platform adresidir. Uygulama Sepeti Platformuna abone olunduktan sonra uygulama geliştirebileceğin adrese ulaşmak için https://mobil.uygulamasepeti.com/ sayfamızı ziyaret yapabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Hazır Uygulamalar Nedir?

Uygulama Sepeti Abonelik Sistemi ile çalışan, kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirilmesini sağlayan bir servis sağlayıcısıdır. Müşterilerimiz istediği abonelik sistemine sahip olabilir ve uygulamasını kendisi geliştirebilir. Bazı durumlarda müşterilerimiz bizden mobil uygulama geliştirmemizi isteyebilmektedir.

Bu nedenle müşterilerimiz için oluşturduğumuz Hazır Uygulamalar sayesinde bir portfolyo oluşturmuş olduk. Müşterilerimiz tüm uygulamalarımızı inceleyeyebilir ve yapmamızı istediği uygulamayı bize söyledikten sonra biz müşterilerimiz için uygulama geliştirebiliriz.

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası Nedir?

Uygulama Sepeti Bilgi Bankası, Uygulama Sepeti Platformu Geliştiricileri Tarafından Hazırlanan, ücretsiz destek sayfasıdır. Herhangi bir ek ücret ödemeden, Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adrestir.

Kısacası Uygulama Sepeti’nin kalbidir.Dilerseniz, Talep açarak bize Uygulama Sepeti Platformu ile ilgili soru sorabilir ve geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Sosyal Medya Hesapları

Uygulama Sepeti Resmi Sosya Medya Hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve bizi takip ederek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Uygulama Sepeti Facebook

Uygulama Sepeti İnstagram

Uygulama Sepeti Twitter

Uygulama Sepeti Pinterest

Uygulama Sepeti YouTube Kanalı

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası Nedir?

Uygulama Sepeti Özellikler Sayfası, Uygulama Sepeti Platformunun sahip olduğu modüllerin özellikleri hakkında bilgilendirme yapan sayfasıdır.

Aynı zamanda İşletmelere Uygun Mobil Uygulama örneklerini görebileceğiniz sayfalara ulaşabileceğiz alandır. Değerli Abonelerimize, Platformumuzun sahip olduğu modülleri açıklayarak bilgi sağladığımız sayfadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir